Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

De Sims: de beste videogame van het decennium

Ook de Volkskrant heeft een top 10 samengesteld van de beste videogames en ook daar staat Sims op nummer 1, met dank aan Daan voor de tip.

1. The Sims (2000)

In de jaren negentig was het nog ondenkbaar dat een spel dat je niet kunt winnen een succes zou worden. Maar Will Wright van ontwikkelaar Maxis durfde het toch aan, en bracht in februari 2000 The Sims uit, een ‘poppenhuis-simulatie’ waarbij de speler virtuele personages door het leven leidt. Het werd het bestverkochte spel ooit, en in de loop van het afgelopen decennium verschenen er tientallen uitbreidingen, vervolgen en spin-offs. Uit veel huiskamers zijn de brabbelende Sims inmiddels niet meer weg te denken.

| De beste videogames van het decennium |

2 gedachtes over “De Sims: de beste videogame van het decennium”

  1. Adoror

    Yeah, in Sims 1 kon je tenminste nog zorgeloos simsen zonder continue te worden lastig gevallen met irritante bugs, uitbreidingen die dingen laten verdwijnen, meer dan ze toevoegen, patches die meer bugs veroorzaken dan ze maken. Nu draait het alleen nog maar om geld, Sims Store, uitbreidingen die eruit geperst worden…

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>