Nieuwe Moderators op ons forum

S3N is de laatste tijd erg gegroeid en zeker ook het forum. We zijn in een wat rustig vaarwater beland nu en dus mooi even de tijd om te zien waar we als S3N Team hulp bij nodig hebben.

Een van de dingen is het runnen van het forum en daarom hebben we LotsofNothing en Snateraar gevraagd om Hulp Moderators te worden. Allebei hebben ze al bewezen lekker veel van de Sims te weten en ook leuk en gezellig met iedereen om te gaan op het forum: vandaar dat we ze gevraagd hebben.

Ze hebben nu een soort proeftijd en we zijn er zeker van dat ze die met vlag en rimpel doorstaan: dan worden ze ‘echte’ moderators en komen ook bij het ‘echte’ S3N team als volledige leden en gaan meedenken en mee beslissen over de toekomt van onze site. We hopen dat ze een beetje lol hebben als Hulp Moderators en dat ze het forum lekker (en een beetje streng) in de gaten houden en nog gezelliger en informatiever maken dan dat het al is.

Welkom dus LotsofNothing en Snateraar! En laat je niet gek maken!

6 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *