40 objecten, 20 outfits en meer in Sims 3 Luxe

De Duitse Simfans heeft een interview online gezet met Melanie Lam, Sims 3 Associate Producer, waarin zij het een en ander verteld over de Sims 3 Luxe het eerste accessoires pack voor Sims 3.

Zo beantwoord ze onder andere een vraag die vele Simfans zich al afvroegen: in Sims 3 Luxe zitten 40 nieuwe objecten en 20 nieuwe outfits. Verder zitten er 5 nieuwe patterns bij en 5 nieuwe kapsels.

We’ve put together 40 objects and about 20 Sim outfit items that go with the theme. The pricing does not vary too greatly from the store as we offer discounts on the store when you purchase sets.

| SimFans.de exclusive Producer-Interview |

14 reacties

 1. kan niet wachten 😉 Nu maar hopen dat het geen conflicten gaat opleveren met WA…krijg de spulletjes van de site overigens echt niet gedownload, weet niet of dit aan WA ligt… ben dus blij met een uitbreiding op cd-rom.
  Maar wat kost ‘ie eigelijk?

  1. 19,99; zie ook accessoires deel van onze site of het accessoires forum: in stereo dus. 😛 En ik hoop ook niet dat het conflicten geeft maar denk het wel goed gaat. Maar ja dat denk ik elke keer …………. en we weten zo langzamerhand wel beter 😛

 2. dank je. dat valt dus nog wel mee. Hoop dat er wat meer spulletjes in zitten voor de mannelijke sims, vooral haarstylen zou fijn zijn.
  Ach ja….hoop doet leven 🙂

 3. helemaal mee eens 😉 was bij sims 2 ook al zo. Heb met veel zoeken op internet toen toch nog leuke kleren en kapsels kunnen vinden, maar het meeste is voor de dames. Tja, net als in het eggie hehehe!!

 4. uhm…had het interview nog niet gelezen, nu dus wel. tja idd beetje vreemd antwoord… Ik weet dat ik hier ook leuke spullen kan downloaden. Vraag me alleen wel af of ze geen conflicten geven met WA. Ik heb Winrar reeds gedownload.

 5. 40 objecten+20 outfits+5 patterns+5 kapsels= 70 nieuwe voorwerpen/objecten. In sims 2 was dat 65. Dus we hebben wat vooruitgang!

 6. Inderdaad maar zal dat een patch zijn voor Sims 3 Luxe er is? of zal de patch in Sims 3 Luxe zitten ingebouwd en dan ook meteen online komen voor iedereen die Luxe nog niet gaat kopen?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *