S3N’s Huizenbouw wedstrijd

Afgezien van de Caption Contest die wij hier op S3N sinds eind November houden, hebben wij al enige tijd geen andere grote wedstrijd gestart. Daar komt nu gelukkig verandering in, je kan namelijk meedoen met onze nieuwe wedstrijd: Een Sims3Nieuws huizenbouw wedstrijd.

Het doel is vrij simpel, bouw een zo mooi mogelijk huis dat aansluit op het thema: landelijk. Je kan tot 21 Februari meedoen door screenshots van jou huis in dit topic te plaatsen, tevens kan je daar de rest van de informatie en de regels lezen.

Nu willen jullie natuurlijk dolgraag weten wat je er mee kan winnen. Helaas hebben wij dit keer geen EA spullen die wij kunnen uitdelen, wat je wel kan winnen is eeuwige roem. Het winnende huis wordt namelijk op de website geplaatst.

| Lees meer over deze wedstrijd |