Sims 3: Sim Creëren zal niet te koop zijn in de winkels

Omdat we veel vragen binnenkrijgen over Sims 3: Sim Creëren en er geen 1 winkel was waar de standalone tool te bestellen is hebben we toch maar even contact opgenomen met EA Nederland.

En wat blijkt: Sims 3: Sim Creëren is vanaf 4 februari 2010 exclusief beschikbaar via de EA Store en zal NIET in de winkels verkrijgbaar zijn.

Deze week nog komt er op de officiële Sims 3 site een Sims 3: Sim Creëren pagina om meer duidelijkheid te geven rondom dit product.

Met dank aan Anita – Community Manager van EA Nederland.

17 reacties

 1. ze zijn allemaal lekker optijd met hun informatie
  waar is de oude vertrouwde sims 2

  elke keer een chat enzo
  was nog een gezellige tijd
  veel nieuws veel screens
  zelfs filmpjes

  maar nu met 3 niks

  uitmelken alleen met bugs

  maar ons een plezier doen ho maar

 2. Een tip: je kan altijd proberen te bestellen bij amazon engeland of duitsland als ze het daar wel hebben schiet me opeens te binnen. Misschien ga ik dat wel doen. Geen idee alleen of het dan in NL geinstalleerd kan worden :S

 3. @Hiki: Is Creeer een Sim alleen in Nederland/Benelux niet in de winkels te verkrijgen dan, maar wel in de rest van de wereld? :S

 4. Jammer voor de mensen die het in de winkel wilden kopen. Voor mij maakt het niet uit. Ik was toch niet van plan om dit te kopen. Ik vind dat het niet echt nut heeft.

  1. Dat is iets wat ik niet zeker weet: bij Sims 3 kun je meestal kiezen in welke taal je hem installeert omdat er 1 soort DVD wordt gemaakt voor heel Europa. Maar omdat het een Stand Alone tool is weet ik dat niet. Ik ga hem ook niet installeren (heb Sims 3 al) wil hem alleen voor mijn collectie hebben.

 5. Meestal kun je dat kiezen, dus dan is alleen het doosje/boekje duits, maar het spel zelf niet.
  Bovendien heeft Sims Creëren geen invloed op Sims 3 zelf geloof ik.
  En ik snap ook nog steeds niet waarom iemand het überhaupt zou kopen, ’t zit in het spel zelf :S, je krijgt er niet eens wat extra’s bij.

  xD Maargoed…

 6. Ik denk dat de officiële Sim Creëren pagina morgen online komt. Misschien wordt er dan meer duidelijk? Dat ze later wel in winkels gaan verkopen?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *