Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Luxe Accessoires, De Sims 3 Uitbreidingen en Nieuws

Sims 3 Luxe trailer: de screens

21 gedachtes over “Sims 3 Luxe trailer: de screens”

 1. Bhakti

  Lijkt me altijd leuk iets erbij te doen, maar ik vrees wel weer voor weet ik wat voor rare dingen die gebeuren bij het bijinstalleren van dit pakket of dat je weer eerst de mededeling er zit in het spel iets wat niet erin hoort, hopelijk gaat dat dit keer zonder problemen.

  1. hiki

   Er is al bekend dat 1 of 2 patronen die erbij zitten ook met een patch meekomen – dat bleek uit het interview van een paar dagen geleden. Dus of Sims 3 wordt gepatched voor 4 Februari of tegelijk met Sims 3 Luxe en ook apart voor wie Sims 3 Luxe (nog) niet koopt. Met de komende patch zullen we iedereen in ieder geval aanraden even te wachten met patchen tot er eerste recties binnen zijn: tot nu toe is er veel mis gegaan.

 2. JordooSims

  @Hiki: Ik lees je nieuwe (watminderleuke) berichtje net, en ik wil even kwijt dat ik het erg rot voor jullie vindt.
  Maar dit komt niet alleen bij DeSims voor hoor!
  Ook Huis Anubis, Miley Cyrus, etc.
  Nouja, ik ben dan wel minder simsfan geworden, sinds mijn spel niet werkt door de patch..
  Maar voor al mijn nieuws ga ik elke dag nog naar Sims3Nieuws!
  Ik moest dit even kwijt.
  Ga zo door, S3N! <3

  x Jordy

 3. simsmodel

  Laten we het nog ff positief houden! De spullen zien er toppie uit. Ik heb me erg verheugd op een groot aquarium… zeg maar dat vis liefde bij mij in de familie zit (ahum)! Ik koop hem zeker (altijd leuk voor de verzamelaars).=)

 4. Rudy

  Jammer hoor dat zo’n geloofwaardige site als Simsplanet2 deze plaatjes jat. Ja ik zeg hat maar even, als ze plaatjes jatten mag iedereen het weten ook!. Als ik berichten van jullie site gebruik voor mijn eigen hyve, vermeld ik wel altijd de bron er even bij. Wel zo netjes!

 5. Xelles

  SP2 heeft de plaatjes niet gestolen, het is een kleine trailer en als je daar een screen van maakt is het bijna altijd hetzelfde. Hoe dan ook, bedankt voor jullie steun! ^^ Verder willen we het hier ook bij laten, de reacties op dat bericht staan niet voor niets uit 😉

  Een nieuwe gitaar, maar toch mis ik wel het drumstel en de piano en die basgitaar ofzo. Hopelijk komt dat nog met hobbies & prof (als die komt). Maar er zitten zeker toffe spullen in deze SP.

 6. Mark

  Hey people,

  Ik snap alle berichten wel, de plaatjes lijken ook erg op elkaar, maar ik heb ze niet overgenomen. De printscreens op SimsPlanet2 heb ik zelf genomen. Ik wil geen misverstanden, dus ik heb S3N een mailtje gestuurd.

  Zoals Xelles zegt, het zijn korte stukjes in de video van soms 1 seconde. Dan lijkt het nogal op elkaar.

  Groeten Mark

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>