S3N’s downloads voor Sims 3: Ceil Garden set en Rotsige Rotsen

Buiten vriest het maar bij De Sims is het altijd mooi weer en daarom hebben we dit weekend, voor onze forumleden, leuke spullen voor in de tuin.

Zemm heeft een mooie tuinset gemaakt: de Ceil Garden set (zelfs in een serre staat de set mooi) en Kyta heeft een set gemaakt vol met keien en een hekje dat uit keien bestaat: Rotsige Rotsen. Wat er allemaal precies in de sets zit lees je op ons forum.

| Download de Ceil Garden set en Rotsige Rotsen |

For our English guests: All the downloads we make are only available to members of our forum.

Making a forum account might be difficult if you do not speak Dutch (Dutch is a strange language). Therefore we made a guide on how to register yourself to our forum. Do not forget to change the board to English when you register. You can find that guide in this post.

Sims 3 Nieuws heeft nog meer eigen downloads: S3N DOWNLOADS.