In Sims 3 Luxe zal patch 1.8/2.3 zitten

Niet al te best nieuws voor iedereen die problemen had met de laatste patch (1.8/2.3) en daarom een eerdere versie van Sims 3 speelt. Als je Sims 3 Luxe installeert zal je game geupdate worden tot versie 3.0.38: patch 1.8/2.3 zit daar in.

SimGuru Pierce:
Version number has moved up to 3.0.38, the patch 1.8/2.3 is included.

Ik ben niet zo heel technisch maar dit zou ook nog eens kunnen betekenen dat er nog steeds geen nieuwe patch is die de problemen, die redelijk veel Simmers nu hebben, oplost.

Verder heb je de Sims 3 Luxe DVD nodig om te spelen en is er een nieuw laadscherm: maar dat lijkt mij geen echt nieuws.

22 reacties

 1. iiee!! dan wacht ik even met kopen tot dat jullie of iemand anders hem geprobeerd heeft…brrr…die hele patch ellende hoef ik niet weer mee te maken, zweer het, zou er zo paranoia van worden :-p

 2. toch geen nieuw laadschrem he…
  ben ik net gewend aan die van WA…
  en ik denk dat ik met dat patch gedoe dus ook even wacht…

 3. Ik heb nog steeds problemen met de EA Downloadmanager, zelfs nu met de nieuwe versie, dus ik ben er ook niet gerust op. We proberen alle berichten in de gaten te houden: als er wat te melden is over installeren Sims 3 Luxe meldden we dat zo snel mogelijk. Ik hoop dat alles wel goed gaat voor de meeste: was niet fijn om al die berichten te zien over problemen met patches enzo. Ik zie liever positieve berichten maar ja: daar kunnen wij niks aan doen – hopelijk heeft EA nu eens echt goed opgelet! 🙂

 4. Ik heb die laatste patch nog niet geinstalleerd.. echt balen dat hij automatisch erbij zit als je Sims 3 Luxe installeert. Wel leuk dat je dan ook CAW kan gebruiken, maar volgens mij heeft die laatste patch alleen maar problemen gebracht…

 5. Ik had geen problemen met de laatste patch!
  Alleen ik wacht de reacties zeker af. En ik zet al mijn dagboek-personages op de uitwisseling.

  Wel vet nieuw laadscherm (was klaar met die van de Sims 3 WA)

 6. Haha.
  Ja dat is ook zo hiki. Maar als je geluk hebt ligt tie al voor de release in de winkel, iedereen koopt hem dan en jij bent dan gewaarschuwt op de release.

 7. Ook ik denk dat er naast 1.8/2.3 nog meer gepatcht wordt wanneer je Luxe installeert. We zitten nu immers op versie 2.3 en gaan dan naar 3.0. Wel hoop ik dat er nog ergens een lijst met ‘notes’ komt met de eventuele veranderingen / verbeteringen.

 8. maar goed, 1 van de redenen waarom die ene patch (we noemen geen namen) o.a. bij mij zoveel rotzooi veroorzaakte, had denk ik ook met mijn laptopje te maken. De systeemeisen voor het spel zijn toch wel t**ing hoog moet ik zeggen. Heb nu een giga goede computer met nog betere videokaart 😉 en nog floept het spel soms nog terug naar de desktop…maar dat ligt dus aan WA.

 9. @Wim, misschien geldt v 2.0 , 3.0 etc wel alleen voor echte uitbreidingen en niet voor accessoires pakketten? Maar ik hoop inderdaad wel dat er nu eindelijk eens een echt goede patch komt, 2.3 werkte bij mij voor geen meter. Kon CAS niet meer in en tijdens het spelen met families liep het spel om de haverklap vast, totaal zonder downloads (niet eens store spullen).

 10. Is het niet zo dat er gezegd is dat er de nieuwe patronen in Luxe ook in de patch zitten die er dus aan gaat komen als Luxe ook uit komt? Waarschijnlijk ligt dat ding dus al lang klaar, maar willen ze het ook gebruiken voor de promotie van Luxe.

 11. @Xelles Ik weet het niet, maar ik meen me te herinneren, dat WA naar 1.8 werd gepatcht en het basisspel naar 2.3 bij die laatste patch. Maar ik kan me vergissen.

  @Adoror Nu je het zegt, zoiets swtaat mij ook bij. Laten we idd hopen dat er een patch komt en dat die de problemen, die velen hebben, oplost.

 12. Grote kans dus dat Sims 3 wordt gepatched de komende dagen: of als je Sims 3 Luxe installeert of, als je Luxe niet koopt, via de Sims 3 Opstarter en Download Manager. Misschien wel allebei als je Luxe installeerd? En nu maar hopen dat er eens een werkende patch komt die niet alleen problemen oplost maar ook niet nieuwe problemen veroorzaakt.

 13. Ik ga echt eerst wachten totdat anderen het hebben geinstalleerd, dan zie ik wel. Wel vervelend dat je tegenwoordig al zo’n houding hebt in plaats van blij te zijn met met nieuwe dingen die bovendien nog geld kosten ook.

 14. Het is toch juist andersom? De Sims 3 werd naar 1.8 bijgewerkt en Wereldavonturen juist naar 2.3. Voor zover ik weet bestaat er geen patch 2.3 voor De Sims 3.

  Die 3 van 3.0.38 staat denk ik dus ook voor het derde spel.

  Ik vind het persoonlijk wat jammer dat ons geen keuze wordt gelaten om de ingame store optie te installeren of niet. Ik had het ergens ook wel verwacht, maar ik had het liever anders gezien. Het is alleen wel te hopen dat deze nieuwe ‘patch’ geen problemen meer zal opleveren als het tenminste gaat om iets nieuws. Anders klinkt het vrij schandalig.

 15. Kleine update: voor je Sims 3 Luxe kunt installeren update je game automatisch naar 1.8 voor Sims 3 en 2.3 als je Wereldavonturen hebt. Je komt er dus niet echt onderuit.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *