Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Uitbreidingen, Hacks & Mods en Nieuws

Nudepatch veroorzaakt problemen met Sims 3 Luxe

Zie jij geen vissen in het aquarium of bubbels in de nieuwe hoekbad? Grote kans dat het aan de Nudepatch ligt die vele Simmers gebruiken.

Het beste is om ALTIJD alle mods en Custom Content uit het spel te halen voor je een uitbreiding of een accessoires pack installeert.

cindy_ve in ons Sims 3 Luxe forum:

het probleem met geen vissen in de aquarium en geen bubbels bij het nieuwe hoekbad komt inderdaad door de nudepatch

heb het ff getest: hoppelijk komt er snel een nieuwe versie van de nudepatch

24 gedachtes over “Nudepatch veroorzaakt problemen met Sims 3 Luxe”

 1. Bhakti

  Aha…….dat is er aan de hand, maar dat is wel OK, ik ben al lang blij dat het installeren van Luxe Accessoires geen echte grote problemen veroorzaakt zoals blauwe kavels, verdwenen Sims, vastlopen, niet kunnen opstarten etc. etc. etc.

 2. Karen

  Ik heb Sims 3 Luxe erop gezet en nu ben ik mijn riverview kwijt. Geprobeerd opnieuw te downloaden maar nog steeds niet zichtbaar.
  Staat wel in “mijn downloads” en ook bij geinstalleerd. Maar in de dropdown als ik een stad wil kiezen is hij niet zichtbaar. Weet iemand hier een de reden / oplossing voor.

 3. Harry

  Helaas bij mij hetzelfde probleem.

  Niks helpt.

  Ik heb dit ook gehad met patch1.8/2.3 en patch 1.9/2.4, blijkbaar zit er iets in de patchen, waardoor je gedownloade content verdwijnt.

  Opnieu downloaden en installeren helpt niet. Je spel ziet de bestanden gewoon niet meer.

 4. Spiderlady13

  pfff…spidey wacht nog even met installeren, heb de vorige keer net iets teveel schade opgelopen, wat heet, heb het spel compleet moeten “reanimeren” via een nieuwe computer..
  heb de nudepatch niet in het spel, maar al wel weer andere downloads die het spel net even iets leuker maken 😉

 5. hiki

  Als je de stappen volgt uit https://www.simsnieuws.nl/2010/02/02/nieuwe-patch-voor-sims-3-1-92-4/ kan er niet veel mis gaan. Maar dat heb je geloof ik ook eerder gedaan met vorige patches en dat ging niet echt goed. Voor een patch of nieuw spel moet je zowiezo al je Custom Content (thirth party) downloads en mods & Hacks even eruit halen. Zeker Mods en Hacks: die kunnen gewoon werken als je ze later terug zet maar kunnen wel problemen bij de installatie geven.

 6. Spiderlady13

  Denk overigens toch niet dat ik de uitbreiding ga kopen..klinkt misschien vreemd, maar ik vind het allemaal te modern. ben meer van het “oude” spul 😉 Zit dan ook met smart te wachten op meer middeleeuwen, gothic rococco oid 🙂 En dan ook vooral de kleren.
  en nog meer azië, hopelijk wat meer Japanse spullen/kleding.

 7. Spiderlady13

  en de “nieuwe” jaren 50 spulletjes spreken mij en mijn sims (heb even overlegd hehe) ook niet echt aan. Heb wel een paar sims die van super modern houden, maar daar heb ik al genoeg voor gedownload 😉
  Ef zijn een paar hele mooie sites voor wie van echt superstrak houdt. Dit vond ik zelfs nog mooi 😉 Kom nu even niet op de namen.

 8. Harry

  Ik heb EA gemaild.

  Die komen niet verder dan doe een re-instal. Dat had ik zelf ook al verzonnen.

  U ondervindt een ingewikkeld probleem, dat helaas geen simpele oplossing heeft.
  Ik wil u aanraden om het SIms3-spel compleet te de-installeren. Vervolgens installeert u het spel, en doet u alle beschikbare updates.
  Daarna installeert u alle extra content uit de webshop, exchange, etc etc.
  Op deze manier zou alles weer zichtbaar moeten zijn.

  Verder geven ze aan het probleem niet te kennen. Ze leven zeker onder een steen, gezien de reacties op dit forum en alover internet.

 9. Harry

  Ik heb de sims nu eindelijk werkend met alle patches en content.

  Echter als ik in de bouwmodus op het zwenmad klik, klapt het gehele spel eruit en ben ik weer terug bij het buroblad.

  Dit gebeurt alleen bij het zwembad, de rest kan ik wel gebruiken\bouwen.

  Weet iemand misschien een oplossing?

 10. hiki

  Misschien je Instellingen wat lager zetten? Of heb je misschien downloads in je spel? En je kunt beter even op ons technisch forum kijken voor tips en een manier om al je downloads te controleren. Daar worden technische vragen ook beter beantwoord dan hier op onze homepagina. 🙂

 11. anoniem

  Bij mij komen de vissen enkel voor in de spiegel en ik heb die nudepatch NIET!! het bed trilt en de bubbels in het bad komen wél voor
  de vissen NIET

  wat moet ik doen, iemand die het weet ik vind het antwoord nergens op het internet! 🙁

 12. anoniem

  mijn pc is niet aan internet gelinkt, dus nhee mijn drivers zijn vast niet up to date xp
  jhaa ik heb wel downloads enzo

  maar op een andere site kreeg ik een reactie heb je wel de vijverspiegeling ingesteld, ik weetniet of dat er iets mee te maken kan hebben en of het idd staat ingesteld of niet

  ik persoonlijk denk gwn dat mn videokaart te laag is!
  normaal is hij te laag om de sims 3 te kunnen spelen, dus ben al happy dat hij gaat ^^

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>