10 jaar De Sims: wat betekenen De Sims voor jou?

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat De Sims 10 jaar bestaat.

Niet iedereen zal al 10 jaar spelen maar we hebben allemaal wel onze favoriete Sims en gebeurtenissen die we nooit zullen vergeten omdat we er erg om moesten lachen, ja soms zelfs een traantje moesten wegpinken.

Hoe lang speel jij al? Wat voor Simmer ben jij? Speel je generaties lang met 1 familie? Of experimenteer je veel? Misschien speel je De Sims wel erg weinig omdat je erg veel huizen bouwt, Custom Content of Sims Machinima maakt? Van Sims 1 en 2 en 3: wat is je favoriet? Of heb je een favoriete uitbreiding? Of speel je nog meer Sim games naast die op de computer.

En wat zal de toekomst brengen voor De Sims? Laat het ons weten in dit topic op het forum:

| 10 jaar De Sims: wat betekenen De Sims voor jou? |