Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Win 1000 Simpoints op Simlicious

Onze collega’s van Simlicious bestaan 1 jaar, zie ook dit bericht op onze site, en om dat te vieren hebben ze een wedstrijd georganiseerd waarmee je voor 1000 Simpoints Sims 3 objecten uit de Sims 3 Store kunt winnen.

| Simlicious 1 Jaar: Win Sims 3 Objecten t.w.v 1000 simpoints |

5 gedachtes over “Win 1000 Simpoints op Simlicious”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>