Nieuwe poll: Ik bouw een nieuw huis voor mijn Sims …

Deze week hebben we een poll voor jullie over het bouwen van huizen met de vraag hoe lang jullie ongeveer doen over het bouwen van een huis voor je Sims.

Hier de uitslag van onze ‘Ik heb Sims 3 Luxe en ik vind het: …’ poll, iedereen bedankt voor het stemmen.

Onze huizenbouw wedstrijd – met als thema Landelijke Huizen – loopt trouwens als een trein en we zijn erg verrast over hoeveel geweldige bouwers we onder onze forumleden hebben en hoe verschillend iedereen weer bouwt en huizen inricht.

Op zondag 21 februari 2010 sluit de inzendingsdatum, en dat is al over een week, dus als je nog mee wil doen zou ik maar eens beginnen. Ben je niet zo een huizenbouwer dan kun je altijd nog de foto’s bekijken van de inzenders tot nu toe!

| S3N’s huizenbouw wedstrijd |