Foto’s Duitstalig ‘Die Sims – Das offizielle Magazin’

Enkele dagen geleden konden we al in dit bericht melden dat er weer een nieuw nummer van het officiële Duitse Sims magazine zou uitkomen. Het blad is inmiddels binnen en Kyta heeft er wat scans van gemaakt.

(kaft van Sims 3 magazine – cd met excusieve items – een flink stuk over het 10 jarig bestaan van De Sims – een stukje over de liefde tussen Sims – een stukje over huizen die je op de cd vind – kleding en kleuren advies – een mooi restaurant in het echt en in de Sims – een stuk over de Creëer een Wereld tool)

Verder staat er nog veel meer in (het magazine heeft maar liefst 98 pagina!) onder andere over het werk als journalist in Sims 3 en een special over Frankrijk. Het volgende magazine komt 16 april 2010 in de winkels en zal onder andere gaan over lampen en Egypte.

Bij het blad zit ook een DVD met leuke downloads, onder andere deze 10 jarig jubileum taart en een Valentijns set, ook het restaurant uit een van de artikelen vind je op de DVD:

Meer over dit wel erg leuke magazine vindt je verder in deze berichten op onze site:

| Die Sims – Das offizielle Magazin |

[UPDATE] Inmiddels heeft het magazine zelf een PDF voorproefje online gezet.

7 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *