Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Sims 3 en Sims 3 Wereldavonturen lekker goedkoop en met extra’s!

Donderdag 18, vrijdag 19 en zaterdag 20 februari zijn Sims 3 én Sims 3 Wereldavonturen in de aanbieding bij Bart Smit. Dus als je de spellen nog niet (legaal) hebt is dit je kans om ze lekker goedkoop te kunnen kopen. Let wel op: OP=OP!

Bij deze aanbieding zit ook nog eens een verjaardagskaart met daarop 8 downloadable Sims Verjaardagsobjecten.

| Bart Smit |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>