Je kunt gewoon niet zonder!

Een avatar bij je site reacties?

Er wordt volop gereageerd op de nieuws berichten op onze homepage en daar zijn we erg blij mee. Maar hoe krijg je je eigen avatar bij je eigen reacties? Dan moet je even naar Gravatar gaan. Daar kun je een avatar uploaden die dan, als het goed is, werkt bij de reacties die je op onze homepage plaatst.

Om het allemaal werkend te krijgen zul je je eerst moeten registreren op die Gravatar site, gebruik daarbij het email adres waarmee je hier ook geregistreerd staat/reageert anders werkt het namelijk niet. Voor de rest kan je gewoon de instructies volgen. Zodra je een avatar geΓΌpload hebt zal het enige minuten duren voordat de avatar verschijnt naast je reacties.

Om te testen of het werkt kun je uiteraard reageren op dit bericht.

68 gedachtes over “Een avatar bij je site reacties?”

 1. wimhuiskamp

  Hehe, wordt steeds leuker … eerst hadden we iemand met een Sims3 bord voor zijn diamantvormige hoofd πŸ™‚ , daarna krijgen we iemand die er uitziet als een Agapornis (carnaval is al voorbij πŸ™‚ ) Ik ben echt benieuwd wat we nog meer gaan zien :rofl .

 2. Bakie

  @WimHuiskamp,

  Even een kleine verbetering, het is een Kakariki.
  Geen Agapornis πŸ˜› Die zijn een stuk kleiner en dat zijn dwergpapegaaitjes. Een Kakariki is een parkiet πŸ™‚ (Die hoeven niet altijd kleiner te zijn dan papegaaien)

  En het is 1 van mijn 20 vogels die ik thuis heb πŸ˜€

 3. wimhuiskamp

  @Bakie Een flinke deuk in mijn zelfvertrouwen :rofl . Nee hoor, zo leer je iedere keer weer. Ik had aan de hand kunnen zien dat deze Kakariki veel groter is. Weer wat geleerd idd. En leuke avatar trouwens zo :thumbsup

 4. Spiderlady13

  @Hiki: hmm…da’s toch vreemd. Als ik “normaal” m’n internet opstart doet ‘ie het wel, maar als ik via Mozilla ga, gebruik ik liever om te downloaden, dan pakt ‘ie m’n avatar niet. Naja..zal wel een bug zijn, daar ben ik zo langzamerhand aan gewend hehe..

 5. hiki

  Het kan even duren voor je avatar hier staat. En ik las net dat je misschien eerst moet reageren op een email die je binnen krijgt om je gravatar account te activeren. En die de gravatar als JPG en niet groter dan 67 x 67 pixels.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>