Een avatar bij je site reacties?

Er wordt volop gereageerd op de nieuws berichten op onze homepage en daar zijn we erg blij mee. Maar hoe krijg je je eigen avatar bij je eigen reacties? Dan moet je even naar Gravatar gaan. Daar kun je een avatar uploaden die dan, als het goed is, werkt bij de reacties die je op onze homepage plaatst.

Om het allemaal werkend te krijgen zul je je eerst moeten registreren op die Gravatar site, gebruik daarbij het email adres waarmee je hier ook geregistreerd staat/reageert anders werkt het namelijk niet. Voor de rest kan je gewoon de instructies volgen. Zodra je een avatar geüpload hebt zal het enige minuten duren voordat de avatar verschijnt naast je reacties.

Om te testen of het werkt kun je uiteraard reageren op dit bericht.

68 reacties

 1. Hehe, wordt steeds leuker … eerst hadden we iemand met een Sims3 bord voor zijn diamantvormige hoofd 🙂 , daarna krijgen we iemand die er uitziet als een Agapornis (carnaval is al voorbij 🙂 ) Ik ben echt benieuwd wat we nog meer gaan zien :rofl .

 2. Maar serieus .. ik vind het er geweldig uitzien zo, veel beter dan al die silhouetjes. Geweldig dat jullie dit allemaal doen.

 3. @WimHuiskamp,

  Even een kleine verbetering, het is een Kakariki.
  Geen Agapornis 😛 Die zijn een stuk kleiner en dat zijn dwergpapegaaitjes. Een Kakariki is een parkiet 🙂 (Die hoeven niet altijd kleiner te zijn dan papegaaien)

  En het is 1 van mijn 20 vogels die ik thuis heb 😀

 4. Mijn nieuwe avatar werkt. 😀 Ik probeer er een te maken waar je mijn sim wel goed kan zien, maar op dit moment is de huidige goed genoeg.

 5. @Bakie Een flinke deuk in mijn zelfvertrouwen :rofl . Nee hoor, zo leer je iedere keer weer. Ik had aan de hand kunnen zien dat deze Kakariki veel groter is. Weer wat geleerd idd. En leuke avatar trouwens zo :thumbsup

 6. @Hiki: hmm…da’s toch vreemd. Als ik “normaal” m’n internet opstart doet ‘ie het wel, maar als ik via Mozilla ga, gebruik ik liever om te downloaden, dan pakt ‘ie m’n avatar niet. Naja..zal wel een bug zijn, daar ben ik zo langzamerhand aan gewend hehe..

 7. Ik ga ook even een testje doen. En ik weet dat dit bericht al heel lang geleden gepost is. Maarja, zal hij het doen of niet?;P

 8. Het kan even duren voor je avatar hier staat. En ik las net dat je misschien eerst moet reageren op een email die je binnen krijgt om je gravatar account te activeren. En die de gravatar als JPG en niet groter dan 67 x 67 pixels.

 9. Zien jullie mijn afbeelding nou wel? Oke, ik heb alles gedaan wat moest. JPG afbeelding, 67bij67. Hopelijk nu een beetje geluk?

 10. Nouja bedankt! Alleen zie ik hem zelf niet. En dat is nogal een beetje onhandig.:P maarja, als jullie hem zien is het eigenlijk ook wel goed.

 11. Dat kan aan van alles liggen: deze site, de gravatar site, je eigen verbinding / computer, etc etc. Ik zie het plaatje in ieder geval gewoon.

 12. Okee! Maarja, als jullie hem zien is het voor mij ook gewoon goed. Als ik er ooit echt zat van word, verander ik hem misschien wel. Maar voor nu vind ik het wel goed!

 13. Hiki in het nieuw 😀

  eigenlijk zou de zwarte buitenrand een mooie bruinen houten lijst moeten zijn 😀

  dan is het net een foto 😛

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *