Sims 3 Store update: Pas je ‘Mijn pagina’ aan met leuke spulletje

Je kunt op de officiële Sims 3 site je ‘Mijn Pagina’ nu aanpassen met Stickers, achtergronden en Onderscheidingen.

Stickers (10 tot 25 Simpoints)
Het toevoegen van stickers aan je Mijn pagina is een geweldige manier om je interesses te laten zien. Plaats ze overal op je Mijn pagina en ruil ze eenvoudig tegen nieuwe stickers.

Achtergronden voor je avatar (gratis tot 10 Simpoints)
Maak een achtergrond voor je avatar! Met zoveel om uit te kiezen, kun je jouw avatar precies aan jouw humeur aanpassen!

Onderscheidingen (10 tot 20 Simpoints)
Verzamel onderscheidingen en show ze op je Mijn pagina. Onderscheidingen zijn een perfecte manier om je passie voor De Sims 3 te laten zien. Dol op het IJskonijn? Of juist helemaal weg van tosti’s? Overal is wel een onderscheiding voor. Geef een onderscheiding aan je communityvrienden om ze een fijne verjaardag of beterschap te wensen of ze met iets te felicteren!

Op je eigen ‘Mijn Pagina‘ vindt je van alle drie een gratis exemplaar: de rest zul je moeten kopen in de Sims 3 Store ….

| Pas je Mijn pagina aan met leuke spulletjes |

Met dank aan astebest voor de tip.

26 reacties

 1. Yep… Die onderscheidingen moet je niet verdienen, je moet ze kopen! Dat is toch waardeloos van EA.. Eerst die dure store en dan dit!

 2. De gratis spullen worden een soort van in het spotlicht gezet, maar op een andere pagina daar kosten ze simpoints..
  Onderscheidingen moet je verdienen, niet kopen!

 3. Oh nee! waar komt ea nou weer mee opzetten? Is dit niet een beetje een GROTE ONZIN!? Van mij mogen ze allemaal wel weg doen. Die simpoints kosten my al een vermogen, en nou dit ook nog is. :S gekke mensjes daar:$

 4. Ja, je moet er voor betalen, maar ik heb 3000 Simpoints (allemaal gratis gekregen) dus ik heb 1 achtergrondje gekocht, voor 10 Simpoints.
  Maar eigenlijk heb je er dus niks aan. EA kan zit beter bezig houden met dingen die wel belangrijk zijn. Zoals een goede patch. Mijn Store-downloads zitten nog steeds niet in mijn spel. Dat wordt dus binnenkort alles verwijderen en opnieuw downloaden ):

 5. ik ben het totaal eens met astebest! Niet hun zin geven. ALs je dat wel doet, gaan zo nog niet bezig met verbeteren/maken van patches. Dit is gewoon grote onzin. Niemand heeft hier wat aan!

 6. ^ Oké droog xD Maar ik heb niet speciaal hier mijn Points aan uitgegeven. Ik had er nog 20 over, dus die maakte ik maar op 😛 Anders had ik het nooit gedaan hoor, SORRY :O!

 7. tjeeeeeezus

  downloads worden van de site verwijdert om plaats temaken

  temaken voor wat?
  voor deze rotzooi om nog meer geld teplunderen

  nou schandalig gewoon

  dat ze maar eens meer tijd besteden aan een goeie patch

  of meer info gaan geven over de nieuwe uitbreidingen
  straks moet je daar ook nog simpoints voor gaan betalen om een screen tekunnen zien of video

  een woord

  schandalig gewoon

  word steeds kwader op die mensen van ea

 8. laten wij met zn allen in protest gaan (het liefst samen met de hele wereld) gewoon geen dingen van de sims meer kopen dan moeten hun wel beter hun best doen anders zijn ze failiet

 9. Wat? betalen voor deze simpele dingetjes. Dit wordt echt te erg. Mijn gratis simpoints kan ik wel aan iets beters besteden. ik hoop niet dat het erger wordt, maar als ik dit zo zie heb ik al bijna geen hoop meer dat dit gedrag van ea minder wordt.

 10. Duh, EA is een commercieel bedrijf en doet alles om geld binnen te slepen. Eigenlijk best logisch, want dat zouden wij ook doen als we zo’n bedrijf hadden. Echter neemt dit niet weg dat ik persoonlijk dit niet zou kopen. Vergeet niet dat er altijd mensen zijn die het leuk vinden en er wel geld voor over hebben. Als je het niet wilt, dan koop je het gewoon niet. Verder koop ik ook nooit iets uit de hele Sims 3 Store.. Ok, alleen als ik Simpoints krijg van de uitbreidingen die ik koop. Maar zelf punten bijkopen doe ik nooit. EA is en blijft commercieel en dat zal je in hun marketings strategieën ook altijd blijven merken. Waarom denk je dat die Stuff packs komen? voor de lol? om ons meer spullen te geven? tuurlijk niet! geld! dat is waar het om draait! keiharde dollars! Als ze ons zo graag nieuwe meubels willen ‘geven’ dan kunnen ze meer in normale uitbreidingen stoppen of deze dingen gewoon gratis te download stellen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *