10 reacties

  1. oh ik ben al ouder dan dertien en dan komt dit We’re sorry, you do not meet the criteria for registration.

    You can definitely visit us online at http://www.ea.com, however. Come see what’s coming soon, what’s just released, plus get information about your favorite EA video games — all online!

    Have fun,

    Your friends at EA (vooral dat your friends staat mij niet zo aan)

    1. Ik weet niet aan welk account deze VIP mails gekoppeld worden: misschien moet je eens kijken wat de leeftijd is dat je ooit bij dat account hebt ingevuld. Verder is er ook altijd een NL versie maar die komt veel later. Voor het ontvangen van deze VIP gevallen moet je mazzel hebben: je krijgt ze lang niet altijd: ik sta ingeschreven met 3 of 4 email adressen en als ik er 1 krijg heb ik mazzel. 😛

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *