Deze sets komen binnenkort op de Sims 3 Store [UPDATED]

De Sims 3 Store laat weer een aantal grote sets zien met veel belovende namen. De links werken nog niet: nieuwe sets komen altijd in de eerste week van de nieuwe maand online.

Aardedag
– Aardedag

Feeënvolk-leven
– Feeënvolk Meubels + Toebehoren
– Feeënvolk Toebehoren
– Feeënvolk Meubels
– Feeënvolk Slaapkamer
– Feeënvolk Woonkamer

Club Van den Burger
– Club Van den Burger Relaxing
– Club Van den Burger Woonkamer
– Club Van den Burger Studeerkamer

[UPDATE] De aankondiging van de sets is weer offline gehaald. Nu even wachten tot donderdag en dan zullen de sets wel echt online staan.

28 reacties

 1. Hoe duur zullen de sets dit keer zijn?? 😛
  Klinkt wel grappig, alleen weet ik niet echt wat ik me moet voorstellen bij ‘aardedag’?

 2. zo heten de sets in het Engles: dit zegt iets meer over Aarde dag in ieder gaval: is Earth Day dus.

  Club Vaindenburger, Faire Folk Life & Earth Day

  1. Het zal wel net zo gaan als met deze sets: ze stonden er op op dezelfde manier als nu. Erna werden ze offline gehaald en een week later ofzo stonden ze er weer een werktte toen. 😉

 3. Waarom op donderdag en niet maandag? Doen ze het net als met de uitbreidingen ,de nieuwe store spullen ook altijd op donderdag?

  1. Donderdag is al tijden een soort Sim Day: ook al voor Sims 2 was dat. Dan komen er vaak officiële nieuwtjes en screens, patches, of Store spullen online.

  1. Dat weten we inderdaad niet maar EA leest geregeld mee en misschien denken die nu: ja dat wordt wel eens tijd dus vragen is altijd goed LOL Maar zo een aankondiging wordt weken van te voren gepland dus EA weet allang wanneer het online gaat.

 4. Het feeënvolk? Dat spreekt me aan! Hopelijk helemaal nieuwe spullen? Nee, dat denk ik niet. Zouden ze dat ooit gaan doen? nieuwe interacties bij een nieuw voorwerp die je kunt kopen in de sims3store?

 5. uhmmmmmm volgens mij is het donderdag maar nog geen nieuwe sets te zien in de store, of is het de laatste donderdag van de nieuwe maand? LOL

 6. Waren ze maar druk met die super patch die er volgens mij nooit meer aan komt. Pff wil weer eens kunnen bouwen zonder dat ik daar last van heb.Maar keek uit naar wat nieuwe spullen ach ja geduld schijn ik wel te hebben dus wacht ik maar.

 7. Ik heb wel al nieuwe losse onderdelen gezien in de store waaronder een magische 2persoonsbed en als je verder kijkt zijn er wat meer nieuwe spullen alleen ik koop nog niks ik denk dat de sets nog online moet komen en dat die losse onderdelen daar bij horen en zoals jullie weten is een set goedkoper dan alles los te kopen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *