S3N 1 jaar: chat met het Sims 3 Nieuws team

Op maandag 8 Maart bestaat S3N 1 jaar en daarom organiseren we weer een chat en wel op Maandag 8 maart van 19.00 tot 21.00 uur. Onze vorige chat over Wereldavonturen was erg geslaagd en we hopen dat het deze keer weer net zo een succes wordt.

Als het goed is zal het hele S3N team aanwezig zijn en jullie vragen beantwoorden, jullie kunnen ons natuurlijk ook vertellen wat je van onze site vind. Opbouwende kritiek is meer dan welkom: we zijn er immers voor jullie! Andere vragen stellen of gewoon eens met andere bezoekers babbelen kan natuurlijk ook. We hopen dat jij er ook bij bent en het weer net zo gezellig wordt als onze vorige chat.

Tijdens de chat maken we ook bekend wat we nog meer gaan doen voor de 1e verjaardag van S3N maar we zullen niet alles verraden. Wel zullen we vertellen welke fantastische prijzen je kunt gaan winnen met de wedstrijd die we gaan organiseren!

Meer over de feestelijkheden rond het 1 jarig bestaan van S3N vindt je op ons forum:

| Het grote S3N 1 jaar topic |