Sims 3 Luxe accessoires review op Gamequarter

We kunnen vrij kort zijn over De Sims 3: Luxe Accessoires. Het is de zoveelste uitbreiding in de serie die niets wereldschokkends doet. Bovendien is het aantal items niet enorm groot en zorgt ervoor dat de keuze voor de speler klein blijft. Wellicht is het slim om jezelf eens dubbel achter de oren te krabben voordat je dit itempakket binnen haalt. Behalve als je een compulsieve verzamelwoede hebt qua virtuele items, of juist je verzameling Sims-games wilt uitbreiden is dit wellicht de koop waard. Maar mensen die niet tot deze twee categorieën behoren kunnen maar beter ver verwijderd blijven van dergelijke itempakketten.

| De Sims 3: Luxe Accessoires |

3 reacties

  1. Ik heb Sims 3 Luxe ook niet gekocht. Ik Vindt dat er totaal geen waarde aan zit. Dus ik ben het er wel roerend mee eens met deze review.
    Mijn soort mensen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *