EA Nederland: Sims 3 Ambities komt eraan! [UPDATED: aanvullende informatie]

Toen wij op 22 Februari 2010 konden melden dat Ambities de tweede uitbreiding voor Sims 3 zou worden werd er op sommige fansites een beetje lacherig op gereageerd maar EA Nederland heeft nu de officiële aankondiging online gezet.

Met trots kondigen wij aan: De Sims 3 Ambities


Verbreed de horizon van je Sims met een aantal geweldige nieuwe carrièremogelijkheden. Met De Sims 3 Ambities, het tweede uitbreidingspakket voor de De Sims 3, bepaal jij zelf of je Sim dappere heldendaden verricht, of het leven van de buren zuur maakt. Laat je Sim als dappere brandweerheld optreden, de stad verbouwen als binnenhuisarchitect of een extreem leventje leiden als tatoeëerder.

Zal je Sim bakken geld verdienen als technisch uitvinder, of brood op de plank brengen door als gestoorde wetenschapper aan de slag te gaan? Kan je Sim als privédetective geheimen ontrafelen door vingerafdrukken te vinden of een verdachte door elkaar te rammelen om zo aan informatie te komen? Hun toekomst ligt volledig in jouw handen!

Kenmerken van de game

* Voor de allereerste keer kun jij zelf bepalen welke acties en interacties je Sim uitvoert, terwijl hij of zij aan het werk is.
* Verricht heldendaden of haal kattenkwaad uit als lid van de brandweer, privédetective, dokter, spokenjager en meer!
* Bepaal zelf hoe de carrière van je Sim verloopt; laat je Sims goed of slecht werk verrichten, creatief te werk gaan, als ondernemer de top bereiken of er de kantjes vanaf lopen als luiwammes.
* De keuzes die je Sim op het werk maakt, hebben vanaf nu effect op de stad en andere Sims. Verbouw de gebouwen in de stad als binnenhuisarchitect, of bepaal hoe je buren erbij lopen als stylist.
* Leef je uit met de totaal nieuwe vaardigheden en activiteiten! Probeer het uitvinden, beeldhouwen en tatoeëren onder de knie te krijgen en probeer geld te verdienen met de nieuwe vaardigheden die je op hebt gedaan.

Meer mogelijkheden dan ooit tevoren

“Spelers hebben nog nooit uit zoveel carrièremogelijkheden kunnen kiezen. Dit is de eerste keer dat we spelers de gelegenheid geven om hun Sims aan het werk te zien en hun acties te beïnvloeden terwijl ze aan het werk zijn,” zegt Scott Evans, Overkoepelend Manager van The Sims Studio van EA. “Met De Sims 3 Ambities wordt een nieuwe weg ingeslagen. De acties die spelers kiezen hebben ogenblikkelijk effect op de levens, gemeenschap en buren van je Sims. De manier waarop de game gespeeld wordt, zal hierdoor sterk beïnvloed worden.”

Spelers kunnen nu uit veel verschillende leuke veelzijdige banen kiezen. In De Sims 3 Ambities kunnen spelers hun Sims als spokenjager laten jagen op enge geesten, briljante en misschien zelfs levensgevaarlijke technische snufjes laten uitvinden als uitvinder, prachtige meesterwerken vormgeven als beeldhouwer en als privédetective de grootste mysteriën en talloze zaken oplossen door naar verschillende aanwijzingen te zoeken. Bovendien kunnen spelers de stad verbouwen door hun Sim binnenhuisarchitect te laten worden. Op die manier kunnen ze de buurt vormgeven door middel van de mogelijkheden binnen de modi Bouwen en Kopen.

Door de stylistencarrière en een nieuw tatoeagesysteem kunnen spelers de Sims uit de buurt een nieuw hip uiterlijk geven… maar het kan natuurlijk ook totaal mislukken! Spelers hebben voor de allereerste keer zelf in de hand hoe de carrières van hun Sims verlopen. Ze kunnen zelf bepalen om het goede of het slechte pad in te slaan, creatief of technisch werk te verrichten, zo snel mogelijk de top te bereiken of het juist rustig aan te doen. Of de toekomst van een Sim succesvol of één grote catastrofe zal zijn, ligt volledig in de handen van de speler.

De Sims 3 Ambities op iPhone en iPod touch

De Sims 3 Ambities zal via EA Mobile vanaf eind 2010 ook voor speciale telefoons, de iPhone en iPod touch beschikbaar zijn. Deze versies zullen aangepaste mobiele spelelementen bevatten, die tijdens de komende maanden aangekondigd zullen worden. Om deze onderdelen te kunnen spelen, heb je de basisgame niet nodig.

Bron: EA Nederland

29 reacties

 1. Klinkt wel al grappig,
  Maar toch hoop ik dat er meer banen inzitten. (Model & Zanger[es])
  Want ik vind 6 (ofzo) banen wel erg weinig.
  Overigens klinkt stylist erg leuk!

 2. Lijkt me wel aardig.. Al is deze informatie natuurlijk nog een beetje beknopt. Denk dat we snel meer informatie en screenshots gaan krijgen!

 3. Lijkt me gaaf alleen ik koop m pas als ik een super comp heb waar ik eindelijk normaal op kan spelen(als het aan mn comp ligt tenminste, ik wacht nog steeds op de super patch) Ik kan nog steeds niet bouwen en in cas loopt het ook vaak vast. Ik lees zowiezo al zeker zo’n 10 nieuwe banen dus dat is in ieder geval al iets om naar uit te kijken.

 4. zal nu weer wel een week stil worden rond ambities
  engelse versie klinkt toch lekkerder
  en de duitse versie zag er ook leuker uit

 5. Nee niet echt 😉 De email van de Community Manager van EA was wel erg kort en slecht een deel van het verhaal: dat is nu aangevuld!

 6. Wat ik wel grappig vind is dat S3N aankondigde dat ambities de tweede uitbreiding werd,dat andere sites hier lacherig over gingen doen. Maar kijk is wie er nu gelijk heeft! S3N! Wie het laatst lacht, lacht het best.:D

 7. Dit is echt dé beste uitbreiding van de Sims3 tot nu toe! Fan-tas-tisch hoe ze de uitbreidingen hier allemaal toch maar bedenken!

 8. eindelijk, een nieuw pakket met actie erin 😀
  hopen dat het net zo leuk is als het klinkt 😀
  maarjah dat is nog 3 maandjes wachten 😛 als ik goed tel

  1. Ik hoop dat je als Binnenhuis architect ook speciale dingen kunt doen die alleen beschikbaar zijn voor die carrière. Zelfde geldt eigenlijk voor alle nieuwe carrières.

 9. Klinkt echt supergaaf!
  Bedoelen ze nou met ‘als ondernemer de top bereiken’ dat je ook je eigen bedrijf kan beginnen? Of begrijp ik dat nou verkeerd..

 10. Hiki kijk ff in de store er zijn al verschillende nieuwe spullen te verkrijgen ook bij kleding heb ik bij kind een jurkje met vleugels gezien.Wist niet hoe ik dit kon melden.Groetjes redhead0966 (de sets zijn nog niet online wel los maar dat is natuurlijk duurder dan sets)

 11. I want, I want, I want. Sorry mijn kinderlijk enthousiasme kwam even boven drijven, maar ik kan echt niet wachten. Klinkt echt super gaaf.

 12. hij lijkt mij echt heel leuk!
  maar ik snap iets niet,
  ze hebben het over een baan als arts waarbij je je sim kan besturen, maar is dat niet gewoon de baan in het ziekenhuis??
  of zie ik dat nou verkeert? :$

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *