37 reacties

 1. GE-WEL-DIG… geen ander woord er voor. Die brandweerkazerne. En dan die slow-motion door de vlammen met dat kind op de arm. Aftel-topic … aftel-topic … we want an aftel-topic.

 2. Dit ziet er wel heel erg veelbelovend uit moet ik zeggen, maar ik blijf ook hopen dat je toch nog een soort eigen bedrijf kan starten zodat je bijvoorbeeld je sculpturen kan verkopen.

 3. OMG! Dat ziet er echt super uit,ik kan nu al niet meer wachten. GE-WEL-DIG! ♥_♥ Dat nieuwe haar is ook mooi @ 00:24 ♥_♥

 4. Yessssssss het ziet er weer super uit.En ik hoop ook dat je een eigen bedrijfje kunt starten.
  Ach nog een paar nachtjes slapen en dan kunnen we hem kopen 😉

 5. Alsjeblieft laat ons eigen bedrijven bouwen. Dat maakt de uitbreiding compleet. Ik vind tien carrieres een beetje weinig. Zijn trouwens de andere carrieres ook te zien? Zoals Zaken, politie, ster? En wat dacht je van de kuroord. Daar moeten wel magagestoelen komen. En de supermarkt? Ik ben benieuwd.

 6. Beste uitbreiding ooit??

  het ziet er wel veelbelovend uit maar dat kunnen we pas zeggen als we het zelf kunnen spelen? Op onze eigen comps zien we pas echt wat en hoe!

 7. IKKUH wil um, ik love die nieuwe kapsels, een beetje, maar ’t ziet er veel belovend uit ben benieuwd of het beter word dan de trailer en wereldavonturen 8)

 8. echt fantastisch!! maar weet er iemand wat de juiste datum is dat het uiitkomt wnt ik heb eigenlijk al vanales gehoord

 9. super leuk maar k zou et nog leuker vinden(nu ook al is et perfect hoor) als je een modeontwerper kon zijn en je eigen kleding winkel zou hebben of ingenieur of styliste kon zijn k vind dat namelijk super coool
  en wat ook nog leuk is dat je in een trein kon zitten

  maar k ga et al zeker kopen

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *