Sims 3 Ambities: interview met Grant Rodiek vertaald

Gisteren heeft Gamespot een interview online gezet met Grant Rodiek over Sims 3 Ambities, zie ook dit bericht op onze site.

Ik heb dit interview met erg veel leuke details over de tweede uitbreiding voor Sims 3 vertaald.

Vertel eens iets over uitvinden, beeldhouwen en tatoeëren. Hoe zullen deze carrière vaardigheden werken, en hoe zullen ze je Sim extra geld bezorgen? Zullen ze, net als nectar maken en martial arts uit Wereldavonturen, winstgevend genoeg zijn voor je Sim om te overleven?

Uitvinden is een fantastische vaardigheid die boordevol nieuwe inhoud zit. Slimme Sims kunnen oude lapjes stof en andere soorten troep bij elkaar verzamelen op de vuilnisbelt, gebroken objecten opsparen en zelfs de spullen die ze zelf opblazen (met explosieven) bewaren. De troep die ze bewaren kunnen ze dan gebruiken om nieuwe, mooie en handige objecten mee te maken. Voorbeeldjes hiervan zijn de vloer reiniger (haalt de hygiëne omhoog van de Sims die over de gereinigde vloer lopen), speelgoed, kleine hulpmiddelen, een eigen boormachine, een tijdmachine en zelfs een eigen robot.

| Sims 3 Ambities interview met Grant Rodiek – vertaald |