S3N 1 jaar: S3N team feestje

S3N team feestje

S3N team feestje

Om de komende verjaardag van S3N in te luiden is er vandaag een team-meeting bij Hiki thuis.  De cola vloeit rijkelijk en de chips,  chocolade,  paaseieren, kaasstengels, koeken, bitterballen en andere lekkere hapjes worden constant bijgevuld. Genieten!

| S3N is 1 jaar en dat is feest! – forum |

61 reacties

 1. heey! Ik herken er wel wat van. Zo zie ik hike, katya (of hoe je dat ook moet schrijven met mijn excuses daarvoor) xelles, wimhuiskamp? en meer niet! Sorry mensen! xd Nog veel plezier! En dat er nog talloze jaren er bij mogen komen! 😉

 2. Ik zie daar flink wat Sims spellen op de achtergrond staan XD
  Maar is Zemm er niet bij?

  Ik zie wel Kyta, Xelles, Snateraar, LotsOfnothing, Wimhuiskamp, Hiki maar wie is de persoon met het sjaaltje 😮 of vergeet ik iemand? Misschien is Zemm stiekem wel een vrouw XD

 3. Ik krijg ook ineens honger. Maar ik wacht nog een uurtje en dan prop ik mezelf ook vol met patat en frikandellen 😀

 4. Ziet er gezellie uit!En die kaasstengels zijn ook lekker!
  (dat weet ik want ik heb ze zelf gehaald bij Bakker Bart!)

 5. van links naar rechts:
  snateraar met daarvoor Wim, achter de stoel hiki dan LotOfNothing, Patricia met dat A4tje Xelles en zittend Kyta Nu dat meisje met dat blauwe jasje nog … ik denk … de dochter van Wim ??
  Als ik het helemaal correct heb krijg ik dan morgen op de chat een stuk taart ?? Hahahaha tot morgen S3N team

 6. woeps,foutje per ongeluk ingelogd op de account van -Lots of Nothing-
  Ze kan nog niet reageren want die is nog niet thuis!

 7. Volgens mij is diegene met dat blauwe jasje juist LotOfNothing..
  Van de rest was Wim de eerste die ik herkende..sprekend de Avatar..of andersom dan, de Avatar sprekend Wim. Neem aan dat Wim er zelf eerder was dan zijn avatar *grinnik*
  Xelles herkende ik ook trouwens.
  Wel leuk nu een beeld te hebben bij de mensen die zo’n goed werk doen voor deze site! Toppie! 😉

 8. (Dan is het meisje met de witte sjaal mercvrivs)
  nee kan niet want ik ben niet bij Hiki,nee das waarschijnlijk Kyta)

 9. Leek me wel een gezellig feestje ;). Beetje met z’n alleen over de sims praten en spelen denk ik :). Hebben jullie ook nog over verbeteringen van de site gehad??

 10. waarschijnlijk is de foto gemaakt door de moeder van -Lots of Nothing-
  want die is daar ook,maar staat niet op de foto1

 11. Het meisje met de witte sjaal is de dochter van Wim. Morgen zullen we meer foto’s online zetten. Het was erg gezellig, veel besproken, veel plannen gemaakt, veel gegeten: een erg geslaagde dag. Nana is nu alleen bekaf en iedereen is net naar huis en ze storte zich meteen op een stoel en viel als een baksteen in slaap. 😀

 12. nee: ik had geen zin in afwas dus lekker plastic bordjes & bestek enzo 😛 de rest ruim ik morgen wel af: ben bekaf 😛

 13. O en dat papier wat Patricia vasthoudt is een tekening die 1 van de kinderen van Kyta heeft gemaakt. Ik zal morgen de tekeningen wel proberen in te scannen en online te zetten: die zijn erg leuk!

 14. Het was inderdaad een erg leuke dag! Succes nog met opruimen van alle troep die ik gemaakt schijn te hebben Hiki 🙁 Sorry…
  Deze foto is trouwens niet door de moeder van Lots gemaakt, maar door een dochter van Kyta.

 15. huis is alweer op orde: lang leve plastic bordjes en bestek 😛 alleen een uitpuilende ijskast nog LOL iedereen had ook zoveel meegenomen LOL

  was inderdaad erg gezellig en er moet maar ‘snel’ weer 1 komen 😉

 16. En wij, Wim en het meisje met de witte sjaal zijn ook weer veilig thuis. Het was fenomenaal en nog gezellig ook. Dank je Hiki voor de gastvrijheid .. op naar de barbecue 🙂

 17. mooi dat jullie weer veilig thuis zijn, het was inderdaad erg gezellig en ook veel besproken en besloten. BBQ in Zeeland? helemaal top 🙂

 18. Jullie hebben er dus al een leuk feest van gemaakt.Heel leuk om al de mensen eens te zien die deze site zo levendig houden met van alles.
  Nu op naar Morgen. Ik ben benieuwd wat jullie allemaal voor ons in petto hebben 😀

 19. Zemm en Frikkelfrab ontbraken jammergenoeg bij het feest en we hebben ook een aantal dingen besproken over het feest op de site en het forum: wordt wel wat denken we 😉 en wat we gaan doen willen we niet verraden maar het is zeker niet alleen maar morgen, zelfs niet alleen maar de komende week 😉

 20. Heey.. nou wij zijn ook thuis.. wat een hoop leuke reacties.. Ik moet namens mij en mijn dochters zeggen dat we er erg van hebben genoten en dat ook vandaag weer blijkt dat er een leuk team achter S3N zit.. ik ben er trots op deel van te zijn..Dankje voor je gastvrijheid Hiki..

 21. mooi dat jullie allemaal goed thuis zijn: ik heb expres effe gewacht to iedereen veilig thuis was. en inderdaad we hebben een leuk team: niet alleen om mee te werken maar ook om mee te feesten 😛

 22. @Kyta Helemaal met je eens, trots om in dit team te mogen werken. Met zo’n team komen er vast nog heel veel mooie dingen voor al die Simsfans.

 23. LOL wat we voor vandaag gepland hadden voor het feest loopt wat stroefjes: iedereen is nog bekaf van gisteren en kan niet helder denken ROFL

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *