Sims 3 Nieuws is 1 jaar!

Precies een jaar geleden typte ik het allereerste berichtje voor Sims 3 Nieuws en het is best wel een beetje vreemd om hier nu te zitten en te zien wat er allemaal zo al gebeurt is in 1 jaar. Van een klein en grappig blogje is S3N uitgegroeid tot een echte serieuse Sims fansite met een goede reputatie en erg veel bezoekers.

Net als bij de Oscar uitreikingen van vannacht kan ik natuurlijk een hele rij mensen gaan bedanken maar dat wordt misschien een beetje saai. Wel wil ik Rosana extra in het zonnetje zetten die in juli 2009 een hele nieuwe site heeft gebouwd en samen met Cheetah onze site ook host. En ik wil natuurlijk alle oud teamleden bedanken die meegewerkt hebben aan wat Sims 3 Nieuws nu is. En EA (Nederland) verdient toch ook een bedankje voor hun support.

Gisteren hebben we een erg leuke en gezellige team meeting gehad en vrijwel het hele S3N team was daar. Op de teamleden ben ik echt ontzettend trots en elke dag realiseer ik me weer dat we ongelofelijke mazzel hebben met het team wat we nu hebben: ze werken allemaal niet alleen erg hard, zijn goed in wat ze doen, maar zijn ook nog eens erg lieve mensen met een positieve houding die het samenwerken aan S3N gewoon erg leuk maakt.

Maar de groep die ik en het S3N team echt in het zonnetje willen zetten zijn onze bezoekers en forumleden.

Zonder jullie was S3N nooit geworden wat het nu is. Gisteren tijdens de teammeeting was het hele S3N team het er wel over eens dat we gewoon een erg leuke groep (vaste) bezoekers en forumleden hebben die ook een behoorlijk steentje bijdraagt aan het succes van onze site en een ontzettend gezellig forum.

De komende weken hebben we voor jullie wat leuke feestelijkheden gepland: wat er allemaal gaat gebeuren merken jullie allemaal vanzelf.

Wij hebben in ieder geval wel zin in een feestje en jullie hopelijk ook!

Hiki – Webmaster Sims 3 Nieuws

| S3N is 1 jaar en dat is feest! – forum |

9 reacties

 1. GEFELICITEERD!!

  En ik moet zeggen dat ik dit echt een super site vind met een super gezellig forum!! Ga zo door en dat S3N nog vele jaren mag bestaan!

 2. Ja gefeliciteerd! 😉
  Denk dat je een enorme verandering dit afgelopen jaar mee hebt gemaakt!
  Een positieve verandering uiteraard.

  Ik ben verslaafd aan elke dag even een paar keer deze site bezoeken.
  Dus dan heb je het goed gedaan 😉

  Ga zo door! (Heel het S3N team!)

 3. Beste S3N

  heel erg gefeliciteerd! Ik kom zo graag op deze site! Dat jullie nog lang kunnen doorgaan met de website S3N en anders Sims 4 Nieuws ervan kunnen maken :p

 4. Van harte gefeliciteerd!
  Ik heb gemerkt dat ik de laatste tijd (mede door Twitter) jullie veel volg en naar jullie kijk als ervaren en kundige Sims(3) experts. Zeker nu jullie mijn sims van een wisse dood gered hebben (op het forum) kan ik jullie hulp, informatie en prettige sfeer niet meer missen!

  Nog heel veel (sim)jaren gewenst in goede (virtuele) gezondheid! 😀

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *