10 jaar De Sims: Gaming Angels artikel vertaald

Een week geleden heeft de Engelse site Gaming Angels een leuk artikel online gezet over de 10e verjaardag van De Sims, zie dit bericht op onze site.

Snateraar heeft het artikel vertaald en de vertaling is nu op ons forum gezet: een beetje later dan gepland maar dat is mijn schuld: ik was even druk met alle feestelijkheden rondom onze eigen verjaardag.

Herinner jij je Gijs en Gerda Groentje nog? Hoe grappig het was om de arme, kleine Gijs met zijn vieze kleding en goedkope, versleten meubels de vrouw van zijn dromen te laten ontmoeten en vervolgens een gelukkig leven te laten leiden?

Als je zoals ik bent, lachte je elke keer als je een nieuwe manier vond om je sims te vermoorden. Herinner jij je nog hoe je ze kon verdrinken door het zwembadtrappetje weg te halen? Of dat je ze kon insluiten in een kamer en een kort, ellendig leven kon laten leiden?
Als je probeerde om een soort nabootsing te spelen van een verhaal met je sims – zoals ik soms deed – vermoordde je meestal andere sims voor hun geld. Hé, kijk me niet zo aan. Iedereen deed het!

| 10 jaar De Sims: Gaming Angels artikel vertaald |