Sims 3 met de Kerst op consoles?

Nog geen idee wat je moet vragen voor Kerst 2010? Misschien Sims 3 voor op 1 van je consoles?

EA has revealed that The Sims 3 will be heading to console this “holiday” season. The publisher’s top money man Eric Brown spilled the beans during a Wedbush Morgan Securities conference in New York today.

Specific platforms for The Sims 3 were not mentioned, but we expect a full spread akin to The Sims 2, which was ported to DS, GBA, GC, PS2, PSP and Xbox.

| The Sims 3 on console this “holiday” |

| The Sims 3: Xbox 360 and PS3 release confirmed – EA |

5 reacties

  1. PSP. Die zou ik gaan kopen. Al hoe wel. Ik vind, en daar houd ik me ook bij, op de computer heb je meer mogelijkheden. Zo kun je daar uitbreidingspakketen bijvoegen. Dat is dan wel mogelijk om een nieuw spel te doen. Maar dan heb je niets meer van het basisgame. Dus ik houd me bij de pc. Misschien wanneer het in de uitverkoop is, anders echt niet.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *