Grant Rodiek over De Sims 3 Ambities (officiële vertaling)

Vorige week is er een interview online gekomen met Grant Rodiek over Sims 3 Ambities, we hadden zelf al een vertaling online gezet maar EA Nederland is nu ook met een vertaling gekomen en die vindt je nu ook op ons forum:

We wilden al heel lang iets met de gameplay voor carrières doen en het is inderdaad iets waar onze spelers al lang om vragen. We proberen altijd iets nieuws te doen; iets wat niemand ooit eerder in De Sims heeft gezien. We vinden het heel leuk dat deze uitgebreide carrières spelers met verschillende interesses iets te bieden hebben.

Verhalenvertellers zullen met veel plezier de mysterieuze zaken als privédetective oplossen of de problemen van paranormale verschijnselen aanpakken als spokenjager. Sims fans zullen er van kunnen genieten om als brandweerman heldendaden te verrichten, of burgers te redden en genezen als arts. Het team staat te popelen om te zien wat de bouwers en Simmakers allemaal gaan doen als architecten en stylisten.

| Grant Rodiek over De Sims 3 Ambities (officiële vertaling) |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *