Warner Bros neemt distributie van EA over in Brazilië

December 2009 is het EA kantoor in Brazilië gesloten, dat nieuws is pas veel later bekend geworden – ik dacht ergens half februari 2010. Wat precies de reden van de sluiting is is niet helemaal duidelijk.

EA gaat vrij goed om met de Sims fansites dus dit was al erg slecht nieuws voor de Braziliaanse fansites want de Braziliaanse community is altijd al één van de actiefste Sims communities geweest. En nu komt daarboven op dat Warner Bros de distributie van de games in Brazilië overneemt maar gelukkig kunnen er dus binnenkort in Brazilië weer EA games gekocht worden.. Of de officiële Braziliaanse Sims 3 site nog online is en of die nog geupdate wordt weet ik niet.

Laten we hopen dat EA niet nog meer gekke dingen gaat doen want zonder EA Nederland zouden wij jullie veel minder goed op de hoogte kunnen houden van officieel nieuws laat staan uitnodigingen krijgen voor sneak previews of goodies weg kunnen geven.

| Planet Sims: Warner Bros assume distribuição da EA no Brasil |

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

1 reactie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *