Je kunt gewoon niet zonder!

Sims 3 iPhone update: Gothic kleding en Prank Pack

Afgelopen nacht heeft de iPhone versie van Sims 3 een update gehad met Gothic kleding en een Prank Pack. Verder bevat de update een import en een export functie voor de nog uit te komen Sims 3 Wereldavonturen.

Simlicious heeft alle details en wat screens:

| Update voor De Sims 3 Op de iPhone |

Een gedachte over “Sims 3 iPhone update: Gothic kleding en Prank Pack”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>