Winnaar S3N 1 jaar wedstrijd#1 bekend (1000 Simpoints)

Ter ere van het 1 jarige bestaan van Sims 3 Nieuws hebben wij 3 weken lang iedere week een wedstrijd waar je Sims 3  prijzen kan winnen. In deze eerste week kon je kans maken op 1000 Simpoints. Morgen zal er een nieuwe prijsvraag komen met een nieuwe prijs om te winnen. Maar we maken nu eerst de winnaar van de 1000 Simpoints bekend!

Het goede antwoord op de prijsvraag van deze week is uiteraard: Vanaf vandaag vindt je op dit blog het laatste nieuws over Sims 3. Gelukkig had bijna iedereen dat goed.

Uit de bijna 50 goede inzendingen die wij binnen hebben gekregen, hebben wij willekeurig een naam gekozen en dat is apenfan geworden! Gefeliciteerd apenfan met je 1000 Simpoints!

Wees niet getreurd als je niet gewonnen hebt, want vanaf morgen is er weer een nieuwe ronde met nieuwe kansen!

Er is een email naar je (apenfan) toegestuurd, mocht die niet aangekomen zijn dan graag even contact met Xelles opnemen via het forum.

15 reacties

  1. Oeps.. een typefoutje in mijn programma zie ik. Willeurige moet natuurlijke willekeurige zijn. Zal ik voor volgende keer veranderen.. 😛

  2. @ jimmy

    ik was bijna ook te lui geweest om het op te zoeken 😛
    ik verveelde me alleen dood en dacht laat ik toch maar een poging doen XD. ik ben zo blij en weet al wat ik met de 1000 simpoints ga doen.

  3. Ik vindt bijna 50 goede inzendingen wel redelijk: de wedstrijden zijn voornamelijk voor onze leden en echt veel publiciteit hebben we er zelf niet aan gegeven en bijna geen 1 fansite heeft uberhaupt ergens gezegd dat we jarig zijn: des te meer kans dus voor jullie om wat te winnen. Misschien dat we nu wat meer goede inzendingen binnen krijgen omdat niet iedereen Store spullen wil? 😉 We hebben er nu al 25 binnen: ik heb ze niet allemaal bekeken maar niet alle inzendingen zijn ook goed: we zijn wel tevreden in ieder geval: als we de spullen straks maar kwijt zijn en wat van onze leden happy hebben gemaakt 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *