De Sims 10 jaar: Terugblik van Female Gamers

Er zijn al een aantal sites geweest die een overzicht hebben gegeven van De Sims in de afgelopen 10 jaar en ook Female Gamers kan nu toegevoegd worden aan dit rijtje met een artikel over Sims 1. Later komt er bij Female Gamers uiteraard ook een artikel online over Sims 2.

Als ik nu de screenshots van toen terug zie kan ik het me bijna niet voorstellen dat ik de game toen helemaal mooi vond. Maar voor een nieuwe vrouwelijke gamer ging er sowieso een nieuwe wereld aan games voor me open. Als je alleen al kijkt naar het CAS (Create A Sim) scherm moet ik even slikken, dat het er zo uit zag! Je kon alleen kiezen uit een hoofd en lichaam, dat was het wel zo’n beetje.

| Terugblik naar The Sims |

Wil je meer weten over de 10e verjaardag van De Sims, bijvoorbeeld hoe je een De Sims 10 jaar laptop kunt winnen, klik dan op onze 10 jaar Sims tag en voor alle ‘officiële’ feestelijkheden kun je terecht op onze 10 jaar De Sims pagina.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *