NVIDIA over realistischer haar in games

Van de GDC 2010 is weinig nieuws gekomen wat betreft De Sims 3, het enige interessante filmpje is eigenlijk van NVIDIA waarop te zien is hoe met nieuwe technologie haar / kapsels in games een stuk realistischer kunnen worden.

Ik heb geen idee of dit ooit toegepast zal kunnen worden in Sims 3 maar het ziet er wel goed uit.

Nu nog De Sims 3 Seizoenen zodat we bij een herfststorm de haren van onze Sims echt zo kunnen gaan zien bewegen.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

24 reacties

 1. WOW :O Echt GEWELDIG mooi, ik bedoel, als dit nu is, hoe ziet het er dan wel niet uit over zo’n 10 jaar :O En Hiki, op je bericht, dat zou wel heel cool zijn! Of in de winter, dat er wat sneeuwvlokjes in blijven hangen 😀

 2. Weer en seizoenen zou onderdeel kunnen zijn van een grotere uitbreiding: alleen weer en seizoenen is wat mager natuurlijk voor een uitbreiding.

 3. ja zo dacht ik ook mischien nu wel een goede vakantie uitbreiding waarop je niet perse op avontuur hoeft en gewoon lekker rood kunt worden en zoals je al zei gewoon doorzeuren over seisoenen (en huisdieren)

 4. Oh, ik ben helemaal verliefd op de graphics!
  Het zou echt geweldig zijn als er ooit een sims versie zou komen dat er zó uit ziet O.O
  Zoals Kelvin al zei: misschien in sims 4. (ik zie nog niet gebeuren dat ze de sims 3 helemaal overhoop gaan gooien. Grote kans ook meteen dat er een hoop computers zijn op dit moment die niet aan zulke grote systeemvereisten voldoen)

 5. Je kan wel met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid stellen dat het niet in De Sims 3 komt. Sims 4 waarschijnlijk ook al niet, misschien dat het in de Sims 5 ongeveer zo realistisch wordt als in de video.

  Het doet me trouwens denken aan een online ‘project’ (game) dat al bezig was voor de release van De Sims 3. Er was een prachtige site voor opgezet, waar je je alvast kon opgeven voor- ik dacht – de bèta-versie. Een select groepje mocht het dan alvast uittesten.
  Het zou een grote open online wereld worden met een “GTA-sfeertje” geloof ik. Er was al best al wat aandacht besteed aan de aankleding van je karakter. Enorm veel mogelijkheden en het zag er ook nog eens – voor die tijd in ieder geval – waanzinnig uit. Ik hoopte toen dat De Sims 3 er ook ongeveer zo zijn uit zien. Helaas kwam het niet eens in de buurt. 😛

  Helaas weet ik niet meer hoe het heet. Maar ergens denk ik dat het project nooit is afgerond: anders hadden we er zeker meer van gehoord.

  Ik heb het eerlijk gezegd altijd al jammer gevonden dat De Sims 3 op grafisch gebied zo ver achterloopt. Alleen heb ik veel liever realistische bewegingen dan dat ze enkel zouden zorgen voor realistischer haar zoals in de video. Sims bewegen – nog steeds – nogal lomp, houterig en vrij onnatuurlijk. Dat is natuurlijk al verbeterd in de Sims 3 ten opzichte van de Sims 2 (en 1), maar ik had er eigenlijk toch iets meer van verwacht of liever gezegd gehoopt. Helaas zal EA Games nooit een grafisch hoogstandje uitgeven, aangezien ze dan zeker meer dan de helft van hun simsspelers kwijtraken.

  Veel mensen verwachten nog steeds dat ze elk modern kunnen draaien op hun 5/6 jaar oude pc…

 6. Ik denk ook meer sims 4 inderdaad. Want ze kunnen geen uitbereiding maken waarin ze alle spellen rond sims 3 zo maken. ik hoop dat ze dit snel uit gaan voeren in de sims en hopen dat sims zo mooi kan worden zoals op dit filmpje uit is gebeeld!

 7. Ik heb de naam van het spel ondertussen gevonden (met dank aan Dieter): All Points Bulletin.

  Video die een aantal mogelijkheden laat zien: http://www.dumpert.nl/mediabase/617351/ba0be16a/apb_customization_e3_09.html

  Officiële site: http://www.apb.com/
  Niet helemaal eerlijke vergelijking dus, aangezien dit spel in de lente van dit jaar uitkomt. Maar bovenstaande video komt volgens mij wel uit dezelfde maand als dat de Sims 3 uitkwam.

  Het grappige is, dat dit spel – waarschijnlijk – ook door EA uitgegeven wordt. Ik denk eerlijk gezegd dat de simsspelers veel van die mogelijkheden meer hadden gewaardeerd dan liefhebbers van APB.
  Het zou er dan natuurlijk niet even mooi uit hebben gezien, maar zelfs met sims 3 graphics lijken het mij meer dan welkome opties. 🙂

 8. Volgens mij zit er in die pc een GeForce GTX 480 (zie linksboven video).
  De gemiddelde videokaart gaat dat dus nooit trekken.
  Ze hebben natuurlijk wel een videokaart gekozen die het ‘met gemak’ aankan, maar één kleine demo is natuurlijk totaal anders dan een echte game met tientallen sims in een open wereld. Daar gaat zo’n kaart als de 480 zelfs moeite mee hebben gok ik. Zo ver zijn ze voorlopig nog niet.

  De opties van APB lijken mij beter realiseerbaar. Een deel van het tattoosysteem zien we waarschijnlijk terug in Ambities (ik gok niet zo uitgebreid) en de rest wellicht in De Sims 4.

 9. Zo ziet het er inderdaad ook wel uit: dat je een erg sterke comp en kaart moet hebben: en al genoeg mensen met comp’s die Sims 3 net aankunnen dus laten ze er maar even mee wachten. Al ziet het er wel mooi uit maar ik heb liever een goed lopend spel dan dat mooie haar 🙂 * gooit zijn staartje in de wind *

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *