Meer informatie over Sims 3 Ambities op 1 april

Een lezing houden op 1 april is natuurlijk altijd een risico maar EA’s marketing Vice President John Buchanan zal in Los Angeles (Amerika) op die datum een lezing houden over de marketing rondom Sims 3 en ook Sims 3 Ambities laten zien.

In celebration of The Sims 10th anniversary, this session will be a retrospective with key takeaways from a decade of marketing successes and challenges, and will explain how those experiences have informed the overall marketing of the blockbuster franchise. While the session will look at past campaigns, Buchanan will also showcase the newly announced The Sims 3 Ambitions Expansion pack.

Uiteraard houden we jullie, niet alleen op 1 april, op de hoogte van het allerlaatste nieuws.

| Highlighted Session for EA’s The Sims 3 Announced for MI6 Videogame Marketing Conference |

16 reacties

  1. Ik weet niet wanneer het bij jou mis is gegaan maar das best gemeen wat je daar zegt want WE HOEVEN ECHT GEEN NERDS TE ZIJN ALS WE DIT SPEL LEUK VINDEN!!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *