Maak een Wereld voor Sims 3 dagboek

Het maken van een Wereld voor De Sims 3 met de Creëer een Wereld-tool is een enorme klus en ik denk dat er veel mensen zijn, ik zelf ook, die er aan beginnen maar het al snel opgeven: een goede Wereld maken kost veel tijd, energie en concentratie.

Ons S3N teamlid Wim Huiskamp, die ook al heel wat mooie huizen heeft gebouwd, houdt nu op ons forum een dagboek bij over de Wereld die hij aan het bouwen is met daarin informatie en wat video’s.

Het wordt een project van maanden en ik denk dat het nog wel even duurt voor de wereld beschikbaar is. Dat komt onder andere, omdat ik de wereld en de kavels goed op elkaar aan wil laten sluiten. Ook wil ik een behoorlijk aantal kavels bebouwen en die gebouwen ook nog eens zoveel mogelijk inrichten. Dan wil ik er nog een ’tombe-ketting’ in aanbrengen, waarbij de oplossing van de ene tombe de start is of een aanwijzing geeft voor de volgende tombe. Kortom, heel veel werk.

| Wim maakt een wereld dagboek |