10 jaar De Sims: Russische Wallpapers

Simdomination heeft op een Russische EA site (The Sims Movie Awards, zie ook dit bericht op onze site) wat wallpapers gevonden om de 10e verjaardag te vieren van De Sims: ze zijn er in heel wat verschillende formaten. Of er ook een Nederlandse versie komt weet ik niet.

| Обои The Sims 3 |

Wil je meer weten over de 10e verjaardag van De Sims, bijvoorbeeld hoe je een De Sims 10 jaar laptop kunt winnen, klik dan op onze 10 jaar Sims tag en voor alle ‘officiële’ feestelijkheden kun je terecht op onze 10 jaar De Sims pagina.

6 reacties

  1. Klopt er zijn er wel meer maar ik noem ze niet allemaal: sommige vindt ik niet echt mooi we posten er regelmatig wat en anders wordt het teveel.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *