Preorder sites geven 3 juni als release datum voor Sims 3 Ambities

We hebben net ons lijstje geupdate met allerlei sites waar je Sims 3 Ambities al kunt reserveren.

Officiële release datum donderdag, 03 juni 2010

Opvallend daarbij is dat de sites die nu Ambities online zetten allemaal een release datum geven van donderdag 3 Juni 2010, er was even verwarring over de release datum toen Female Gamers melde dat Sims 3 Ambities pas op 10 juni zou komen, zie dit bericht op onze site. Andere sites die eerst geen release datum gaven, alleen juni 2010, geven nu ook aan dat het 3 juni wordt.

Uiteraard hebben wij, dagen geleden al, EA Nederland om commentaar gevraagd maar helaas geen antwoord gekregen. Zij kunnen als enige definitief een einde maken aan de verwarring over de release datum.

| De preorder sites voor Sims 3 Ambities |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *