Je kunt gewoon niet zonder!

De Sims jubileum boek héél misschien ook in het Nederlands

Zaterdagochtend is een mooi moment om oude emails op te ruimen en zo kwam ik ook een 10 dagen oude email tegen van EA Nederland.

In dit bericht op onze site hadden we al gemeld dat er in Duitsland een speciale versie van Sims 3 Ambities uitkomt met daarbij een boek over 10 jaar De Sims. We hebben meteen EA Nederland gemaild en gevraagd of dit jubileum boek er ook in het Nederlands komt want dat zou toch wel erg leuk zijn. Dit is hun antwoord:

Op dit moment kan ik hier nog niets over zeggen 😉 We doen iig ons best.

Anita – Community Manager EA Nederland

Laten we hopen dat dat speciale jubileum boek over 10 jaar De Sims er echt komt in het Nederlands. De vraag is natuurlijk of dat nog voor de release datum van Sims 3 Ambities op 3 juni 2010 mogelijk is, het is geen klus wat je even doet.

Het zou in ieder geval een leuk boek zijn om deze zomer mee te nemen op vakantie! We houden jullie in ieder geval op de hoogte.

3 gedachtes over “De Sims jubileum boek héél misschien ook in het Nederlands”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>