Maak een Wereld voor Sims 3 dagboek – video deel 2

Het maken van een Wereld voor De Sims 3 met de Creëer een Wereld-tool is een enorme klus en ik denk dat er veel mensen zijn, ik zelf ook, die er aan beginnen maar het al snel opgeven: een goede Wereld maken kost veel tijd, energie en concentratie.

Ons S3N teamlid Wim Huiskamp, die ook al heel wat mooie huizen heeft gebouwd, houdt nu op ons forum een dagboek bij over de Wereld die hij aan het bouwen is met daarin informatie en wat video’s. Een tweede video is nu toegevoegd aan ons YouTube kanaal.

Deel 2 van het ontstaan. De wereld is nog steeds in de ruwe fase. De details volgen later. Er zit een eerste begin van de uitwerking van een huis in en alvast wat ideetjes voor andere plekken in de wereld. Verder is er nog vooral gewerkt aan het centrale dorp en de heuvels er omheen.

| Wim maakt een wereld dagboek |