We zijn weer terug, beter en sneller dan ooit!

Zondag morgen heel vroeg had de server waar onder andere S3N, maar ook SNW, DMS2C en TheSimsZone opstaan, het begeven. Vanwege de paasdagen kon er echter niks aan de server gedaan worden, doordat mensen in het datacenter (gebouw waar de server in staat) allemaal vrij waren.

We hadden al langer wat kleine problemen met de server van S3N. Daarom was al besloten om de sites die op die server staan allemaal te verhuizen naar een nieuwe server. Dat zou aanvankelijk ergens in April plaats vinden, maar door het offline zijn van de sites dit weekend, zijn we per direct verhuist!

Vanaf nu zie je S3N dus vanaf een gloednieuwe server die als het goed is sneller, beter en vooral stabieler is.

Welkom terug iedereen!

Aangezien de nieuwe server hier en daar nog goed ingesteld moet worden, kan het evengoed zijn dat je tegen problemen aan loopt. Graag horen wij daar van via PM of door middel van een berichtje onder deze post.

18 reacties

  1. Cheetah is momenteel nog erg veel data aan het overzetten voor SNW, DMS2C en SimsZone en andere sites naar dezelfde server. Daardoor gaat onze site tijdelijk even wat langzamer nog.

  2. @Simkikkertje: Dit komt omdat er op dit moment een hele hoop bestanden van de oude server naar de nieuwe worden gekopieerd (van alle sites, o.a. de bovengenoemde Sims fansites). Dit kost nu even wat tijd en maakt alles dus soms iets trager, maar het probleem zou over een paar uur opgelost moeten zijn.

    Ook kan het zijn dat af en toe de site even uitvalt enzovoorts; dit omdat er nog heel druk gewerkt wordt aan de configuratie van de nieuwe server en het overzetten van alle andere sites. Mijn excuses voor het ongemak dat dit veroorzaakt 🙂

  3. Komt allemaal goed ! Net merkte ik al dat alles een stuk sneller is en vanmiddag zal dat wel echt merkbaar zijn. 🙂

  4. Bij mij zijn de problemen alleen maar erger. Elke keer als ik naar sims3nieuws ga krijg ik een pagina waar op staat: FORBIDDEN (en nog wat codes). Een screen van die pagina kun je bekijken op het forum onder Errors – bugs – fouten op S3N>Hoezo verboden? (website). Het forum kan ik dus wel gewoon bereiken via forum.simsnieuws.nl.

    Ik kan s3n nu alleen bereiken via allerlei omwegen(proxy servers e.d.). Hopelijk wordt er snel iets aan gedaan.

    PS. met elke browser krijg ik die pagina met forbidden.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *