Nowgamer over Sims 3 Ambities (vertaald)

Afgelopen donderdag verscheen er op de Engelstalige Nowgamer een interview met producer Grant Rodiek over Sims 3 Ambities. Daarin onthulde hij 2 nieuwe Eigenschappen: Milieubewust en Dramatisch. Er stonden natuurlijk nog meer leuke details in het interview, Kyta heeft het interview nu vertaald en je vind de vertaling op ons forum:

Heeft de creatieve loopbaan invloed op de rest van je Sims leven, als het überhaupt invloed heeft?
Als je een kwaadaardige Sim als een Stylist hebt kan hij/zij nalatig zijn, ze kunnen bij de styling van een andere Sims de klanten laten lijden. Ook kan architectonisch ontwerpers de cliënten huizen met gebroken en vuile toiletten vullen, of het gewoon zo maken dat de dingen niet zullen werken. Echter, in beide gevallen zal dit de carriere naar beneden halen. Op lange termijn zullen de vooruitzichten van je Sim en zelfs de relaties die je Sim heeft met klanten achteruit gaan.

Goed of slecht, je Sim kan de huizen van de buren elke dag veranderen.

| NowGamer: Ambitious: Sims 3 Ambitions Interview (vertaald) |