S3N Downloads: IKEA Trondheim slaapkamerset

Deze mooie zaterdagmorgen hebben wij voor jullie een IKEA slaapkamer set: Trondheim. De set die Kyta heeft gemaakt bestaat uit 15 delen: 2 persoons bed, nachtkastje, kledingkast, buro, tafellamp, kaarsje, spiegel, schilderijen en gordijnen.

Deze Trondheim set van de IKEA zouden jullie Simmetjes niet willen missen.
Het slaap comfort is grandioos en na hard gewerkt te hebben zullen ze lekker kunnen wegdromen in dit kleine paradijsje.

| Download de IKEA Trondheim slaapkamerset |

For our English guests: All the downloads we make are only available to members of our forum. Making a forum account might be difficult if you do not speak Dutch. Therefore we made a guide on how to register yourself to our forum. Do not forget to change the board to English when you register. You can find that guide in this post.