S3N teamleden nieuws

Sims 3 Nieuws loopt als een trein en we wilden jullie op deze manier even op de hoogte brengen van wat nieuwtjes rondom het S3N team.

Patricia en WimHuiskamp doen het al een poosje even rustig aan, meewerken aan S3N is erg leuk maar kan ook behoorlijk intensief zijn en soms gaan privรฉ omstandigheden gewoon even voor.

En dat is ook absoluut geen probleem, op de achtergrond blijven Patricia en Wim meewerken alleen zijn ze niet meer zo zichtbaar als voorheen. TenerifeTerreur zit al 2 weken in haar proeftijd en dat gaat erg goed dus over 2 weken zal zij wel volwaardig teamlid worden.

Minder leuk nieuws is dat we Zemm helaas uit het team hebben moeten zetten: we hebben een maand lang niets meer van hem gehoord en ook op emails reageert hij niet en dat terwijl hij binnen de internationale Sims community nog wel actief is.

Zemm is geruime tijd bij ons team geweest, heeft erg mooie downloads en gidsen gemaakt en heeft zich enorm ingezet voor onze site. Bovendien was het een erg aardige jongen. We zullen hem erg missen en wensen hem al het goede toe in de toekomst.

Na de release van Sims 3 Ambities gaan we kijken of er nieuwe teammembers nodig zijn: meestal benaderen we zelf iemand waarvan wij zoiets hebben van ‘he die persoon zouden we graag bij het team willen’ en anders plaatsen we een oproep op onze site.

Hiki – Webmaster Sims 3 Nieuws

15 reacties

 1. Jammer van Zemm inderdaad. Hij heeft ontzettend mooie S3N Downloads gemaakt!
  Het viel me wel al op dat ik sinds het Sims 3 Nieuws Neonlicht niks meer van hem zag hier, ook niet in fora. (Dat neon was van hem toch?)

  En TerifeTerreur doet geweldig werk! Ontzettend veel mooie downloads elke dag weer! Ik snap niet hoe ze die allemaal gevonden krijgt.
  Maar ga vooral zo door! ๐Ÿ˜€

 2. Zemm maakte de mooiste downloads inderdaad (maar Kyta heeft hem nu wel ingehaald) ๐Ÿ˜› en het neon licht was inderdaad van hem. En tenerife is ook een erg aardige meid dus dat komt helemaal goed! Van mij mag ze zo volwaardig teamlid worden maar ik moet me houden aan de afgesproken 1 maand proeftijd ๐Ÿ™‚
  En we gaan zeker door: van ons kom je niet zo makkelijk af: alleen hebben we wat moeten schuiven in de taken die iedereen heeft maar dat loopt nu goed.

 3. Ai, echt wel jammer van Zemm! Het klopt inderdaad wel dat ik niets meer van hem gehoord of gezien heb de laatste tijd. Hoezo wil hij dan eigenlijk niet meer mee doen? :$

 4. Jammer dat Zemm niks meer van zich laat horen.
  Hij zal er wel een reden voor hebben.
  Nog 2 weken duimen voor Tenerife ๐Ÿ˜‰ dan krijgt ze haar vaste aanstelling ๐Ÿ˜€

 5. Als ze tenerife niet toelaten naar al haar moeite tot nu toe met de daily finds dan durf ik te zeggen dat er iets mis is met het S3N team.
  ๐Ÿ˜€

 6. jammer dat Zemm niks meer van zich liet horen ๐Ÿ™
  maja, ik weet zeker dat TenerifeTerreur een ze goede teamlid zal worden van jullie ๐Ÿ˜‰ met alle finds waarmee ze ons telkens versteld mee laat staan zal ze een zeer waardig teamlid worden
  ๐Ÿ˜€

 7. Geen idee Sterren. Maar dat iedereen dat wil, daar heb je wel gelijk in. Het is dan ook echt een fantastische club met mensen. Allemaal gek van de Sims en ze willen allemaal keihard werken om jullie van al die informatie te voorzien. En dat zeg ik even niet als teamlid, maar gewoon als Wim. ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ˜€

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *