Nieuwe Werelden voor De Sims 3

Vandaag staan tussen de S3N Daily Finds van Tenerife drie Werelden voor De Sims 3 van de fansite Custom Sims 3 en daar willen we even wat extra aandacht aan besteden omdat het vinden van goede Werelden voor in het spel niet makkelijk is en deze Werelden zien er wel erg leuk uit.

Klik op de links voor alle informatie en screens:

| Liberty Bay | Mone Key’s Island | Dome Island |

3 reacties

  1. Ik heb da programma dus gedownload en da staat op me bureaublad maar als ik dubbel klik doe da zegt ie: ‘De huidige versie van De sims3 Creëer een wereld-tool – Beta komt niet overeen met de huidige versie van De Sims3: voer een patch uit voor de tool.’ MAAR IK SNAP DAAR DUS NIETS VAN !!!!

    kan iemand me helpen ???????

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *