Nog maar 7 weken tot De Sims 3 Ambities

Alhoewel EA Nederland nog steeds geen officiële release datum heeft gegeven voor de tweede uitbreiding voor De Sims 3, behalve dan juni 2010, blijven wij – eigenwijs als we zijn – er van uit gaan dat dat donderdag 3 juni 2010 is. Dat betekend dat we vandaag nog precies 7 weken verwijderd zijn van de release van De Sims 3 Ambities.

De ervaring leert dat winkels vaak al een dag voor de officiële release datum het spel gaan verkopen dus wie weet zitten we allemaal al iets eerder Ambities te spelen? In ieder geval wordt die donderdag over 7 weken een spannende dag want we hebben zelden zoveel positieve reacties gezien op een aankondiging als nu bij De Sims 3 Ambities.

Tot dan moeten we het doen met alle informatie, screens & artworks en video’s die al online is gekomen en daar is geen betere plek voor dan Sims 3 Nieuws want we hebben altijd het allerlaatste nieuws, zijn helemaal uptodate en hebben exclusief een aantal Engelstalige en Duitstalige artikelen met erg veel leuke details vertaald en online gezet.

Bovendien hebben we een erg gezellig en actief forum waar onze leden flink babbelen over wat er allemaal al bekend is, wat ze nog wensen, wat ze allemaal op de screens en video’s zien of denken te zien en zenuwachtig aftellen tot de release dag.

Enfin: jullie moeten zelf maar gaan kijken:

| DE SIMS 3 AMBITIES – INFORMATIE PAGINA |

| DE SIMS 3 AMBITIES – FORUM |

3 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *