Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Uitbreidingen en Nieuws

De Telegraaf over De Sims 3 Wereldavonturen – iPhone

De Telegraaf heeft een artikel online gezet over de EA Mobile-divisie en 4 games voor de iPhone die ze hebben kunnen spelen waaronder De Sims 3 Wereldavonturen.

De Sims 3: Wereldavonturen

De mobiele variant op de vorig jaar uitgekomen pc-uitbreiding van De Sims weet ook op de iPhone te boeien. Spelers kunnen hun eigen simmetje de wereld rond sturen om eens lekker op vakantie te gaan. Eenmaal aangekomen zijn er natuurlijk de nodige plekken te bezichtigen en kan er uiteraard geshopt worden. Ondertussen dienen de behoeftes van jouw sim bevredigd te worden. Het is mogelijk om karakters uit De Sims 3 te importeren, maar dat is alleen een visueel trucje, de statistieken van de sim worden niet overgezet. Dit is omdat Apple niet toestaat dat ontwikkelaars in andere apps zitten te wroeten en dus is er een omweg bedacht waardoor je in elk geval je duur betaalde kleren op vakantie kan meenemen.

| Het iPhone-offensief van Electronic Arts |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>