De Telegraaf over De Sims 3 Wereldavonturen – iPhone

De Telegraaf heeft een artikel online gezet over de EA Mobile-divisie en 4 games voor de iPhone die ze hebben kunnen spelen waaronder De Sims 3 Wereldavonturen.

De Sims 3: Wereldavonturen

De mobiele variant op de vorig jaar uitgekomen pc-uitbreiding van De Sims weet ook op de iPhone te boeien. Spelers kunnen hun eigen simmetje de wereld rond sturen om eens lekker op vakantie te gaan. Eenmaal aangekomen zijn er natuurlijk de nodige plekken te bezichtigen en kan er uiteraard geshopt worden. Ondertussen dienen de behoeftes van jouw sim bevredigd te worden. Het is mogelijk om karakters uit De Sims 3 te importeren, maar dat is alleen een visueel trucje, de statistieken van de sim worden niet overgezet. Dit is omdat Apple niet toestaat dat ontwikkelaars in andere apps zitten te wroeten en dus is er een omweg bedacht waardoor je in elk geval je duur betaalde kleren op vakantie kan meenemen.

| Het iPhone-offensief van Electronic Arts |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *