‘Officieel’ nederlandstalig persbericht over Sims 3: ‘Elektrisch Voertuigpakket’

Ik heb diep op internet moeten graven om deze tekst naar boven te halen over de samenwerking tussen EA en Renault.

Het is het belangrijkste deel van het Nederlandstalige persbericht en deze week hopen we van EA Nederland het volledige persbericht te krijgen.

EA en Renault werken samen voor de Sims 3

19 april 2010 – Electronic Arts Inc. en Renault kondigden vandaag een meerjarige samenwerking aan, waardoor spelers van De Sims 3 op PC en Mac gebruik kunnen maken van de vernieuwende elektrische voertuigen van Renault in een van de beste gamereeksen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Latijns-Amerika en Azië.

Deze lente zal de Twizy Z.E Conceptauto van Renault gratis** gedownload kunnen worden door spelers van De Sims 3 binnen een ‘Elektrisch Voertuigpakket’ (EVP). Dit pakket bestaat uit een aantal duurzame milieuvriendelijke voorwerpen, zoals zonnepanelen en een windmolen. Het gebruik van EVP in De Sims 3 levert voor Simsfamilies van spelers in de game allerlei voordelen op. Zo zijn de virtuele wekelijkse huishoudrekeningen een stuk lager.

“Deze samenwerking biedt zowel Renault als de consument unieke voordelen in het hedendaagse medialandschap,” zegt Elizabeth Harz, Senior Vice President van Wereldwijde Mediaverkoop voor EA. “Miljoenen spelers van De Sims 3 zullen conceptvoertuigen van Renault kunnen downloaden en zo kennis maken met het werk. Bovendien heeft de extra gameplay toegevoegde waarde voor de spelbeleving.”

“Spelers van De Sims 3 zijn altijd enthousiast wanneer ze coole merken uit “de echte wereld” tegenkomen in de virtuele wereld van de game,” aldus Steve Seabolt, VP van Wereldwijde Merkontwikkeling voor De Sims. “We vinden het leuk om samen met Renault aan hun elektrische voertuigen te werken en deze beschikbaar te maken, zodat ze door spelers van De Sims 3 gedownload kunnen worden.”

“Elektrische voertuigen zullen in de smaak vallen bij het jongere milieubewuste publiek en vooral bij consumenten die snel op trends inspringen,” zegt Stephen Norman, SVP, Wereldwijde Marketing voor de Renault Group. “Dit is het kloppende hart van de community van De Sims 3 en het is dus een geweldige innovatieve manier om het merk Renault onder de aandacht te brengen, nog voor de reeks betaalbare elektrische voertuigen echt op de markt komt.”

Bron: InsertCoin

3 reacties

  1. alleen in deze lente te downloaden bah ik moet nog 1 1/2 jaar w8en op een betere computer en deze begeeft het al bijna

  2. Achter gratis staat ** Maar kan niet terug vinden waar die ** nu voor staat? OF staat dat op het andere deel van het perbericht wat jullie nog niet hebben gevonden?

  3. Dat gaat erover dat de download tot 1 april 2012 te downloaden is en dat je de allerlaatste versie van De Sims 3 moet hebben. Uit het Engelse perbericht: dus inderdaad het deel wat we (nog) niet hebben.

    **Download expires April 1, 2012. Update to the latest version of The Sims 3 launcher required for download. Download requires EA Online Account and online game registration with serial code enclosed with The Sims 3. EA Online Terms & Conditions can be found at http://www.ea.com. Minimum age requirements to register for an EA Online Account vary by country. See The Sims 3 product for details. Offer may not be substituted, transferred, exchanged, sold or redeemed for cash or other goods or services. Void in US, Canada and where prohibited, taxed or restricted by law.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *