Je kunt gewoon niet zonder!

Herfst 2010 weer een Sims International Film Festival

Goed nieuws voor alle Sims Machinima makers & liefhebbers: deze herfst zal er een nieuw Sims International Film Festival (SIFF) worden gehouden. Dat meld Molly360, 1 van de organisatoren van het SIFF, in deze post op ons forum.

Ik weet dat er enkele Nederlandse & Belgische Machinima makers waren die mee wilde doen maar daar gewoon de tijd niet meer voor hadden;  die kunnen nu al gaan nadenken over een Machinima.

| SIFF berichten op S3N |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>