Vaardigheden gids voor peuters en kinderen

Sim Univers heeft een nieuwe gids online gezet met een overzicht van alle vaardigheden voor peuters en kleuters.

Wat zijn de vaardigheden voor peuters en kinderen?
Als peuter kan je natuurlijk nog niet veel vaardigheden leren. Er zijn echter wel een paar manieren om bij een aantal vaardigheden 3 punten te verdienen. Wanneer peuters punten halen, komen deze nog niet in hun vaardigheden hokje te staan. Dit gebeurt pas wanneer je kind, tiener of volwassen bent en dan op een voorwerp klikt waarvan je Sim een vaardigheid heeft geleerd. Afhankelijk van hoeveel punten ze hebben gehaald als peuter zullen er dan verschijnen bij het kind/tiener/volwassene.

| Vaardigheden voor peuters en kinderen |

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

9 reacties

 1. Ik snap iets niet over de peuters hier komt ie:
  Als de verjaardag van mijn peutertje komt verandert hij/zij niet in een kind maar blijft een peuter! hij/zij krijgt wel een nieuwe eigen schap… hebben jullie een oplossing voor mij?
  alvast bedankt 😉

 2. misschien moet je even ctrl-shift-c doen en dan de code testingcheatsenabled true. dan kan je op je peuter klikken(met shift ingedrukt) en zeggen volgende levensfase. succes

 3. Ik vind het jammer dat je je peuter niet kan wassen en dat je hem niet zelf eten kan geven en zulke dingen.

  in sims 2 kon je volgens mij meer met peuters dan in sims 3!

 4. Ik wil mijn peuter graag laten slapen, maar heb geen idee hoe?? Ik dacht voorlezen maar als mijn peuter in de wieg zit en ik doe dat, wordt mijn peuter uit het wiegje gehaald en gat het dus niet slapen!! Help please:)

 5. heeej mensen jaa ik vindt ook dat je niet super veel met je peuter kan 🙁 jammemr dat die ook niet gewoon zelf in de auto kan maar je dan met de taxi moet :S

 6. ik kwam uit het ziekenhuis want ik was bevallen maar nu zie ik mijn kinderen niet ik heb ze wel in mijn arm maar ze zijn ontzichtbaar weet iemand hoe dat komt help please XD

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *