Grant Rodiek over De Sims 3 Ambities op Franstalige Melty (vertaald)

Vorige week stond er een interview op de Franstalige Melty met producer Grant Rodiek waarin onder andere bekend werd dat de nieuwe buurt Twinbrook zou gaan heten.

We hebben het artikel nu compleet vertaald en je vindt het op ons forum.

Wat gebeurt er wanneer een Sim faalt in zijn carrière?

Dat word meestal veroorzaakt door de speler: het is moeilijk om het te laten mislukken, tenzij je echt wilt dat je Sim faalt. Ook succes is moeilijk. Brandweerlieden kunnen door nalatig te zijn, getuige zijn van de dood van hun buren. Artsen die niet helpen in een noodsituatie, krijgen de rekening niet betaald of respect krijgen van de comunity. Prive-detectives zijn zeer gemotiveerd, eigenlijk kan het niet mislukken, in het ergste geval, zul je de zaak niet opgelost krijgen. In het algemeen, als je probeert te falen, het spel zal niet vorderen of je krijgt niet betaald voor de missie.

| Grant Rodiek op Franstalige Melty (vertaald) |